Persoonlijke Online Video Afspraak

Eenvoudig afspreken

Portugal ligt voor de meeste mensen niet naast de deur. Dan is het prettig als we met elkaar kunnen spreken zonder te reizen. De moderne techniek zorgt dat wij via de computer met een goede beeld en geluidskwaliteit afspreken!

Ik laat je dan ook actueel fotomateriaal en video zien in de bouwfases!

Vragen stellen

Ik woon nu alweer bijna 5 jaar in Portugal. In die Jaren heb ik veel geleerd over de mentaliteit van de Portugese medemensen en het zaken doen in Portugal. Die kennis wil ik graag met jou delen. Zo kan je persoonlijk alles goed overwegen over het wonen in Portugal.

Afspraak maken

Dat gaat eenvoudig door een e-mail te sturen naar Jack Bastiaansen van Easy Living Portugal info@easylivingportugal.nl. Je ontvangt dan de inlogkode voor ons persoonlijke video gesprek en we plannen samen een datum en tijd.

Ik kijk er naar uit je te zien en te horen!

We kunnen ook een online live bezichtiging op het Easy Living Portugal plannen.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen

De bouw is in volle gang. Er zijn 3 instapmomenten met jouw passende prijsvoordeel