Jouw Persoonlijke Live Video Bezichtiging op het Easy Living Portugal

De meest gestelde vraag over het woonproject

Jack, ik wil wellicht bewoner zijn maar eerst het uitzicht en de bouw online zien.

Het antwoord is vrij simpel. We maken een Live WhatsApp video bezichtiging op het terrein en het is dan meteen duidelijk hoe het voor jou voelt zodat je kan beslissen of je bewoner wil zijn. Kopen kan wettelijk op afstand en daarna later hier in Portugal de notaris.

Ik heb nu al diverse video bezichtigingen gedaan. Ik begin dan bij het fietspad en je gaat de omgeving en het terrein beleven. Mensen die dit meemaken ervaren dit als bijzonder verhelderend! Ik ontvang veel positieve reacties.

In bovenstaande foto en onderstaande video zie je het huis op kavel 8 in aanbouw. Kavel 8 is het hoogste kavel, maar liefst 5 meter verschil met het laagste kavel. Adembenemend uitzicht!

We bouwen nu Kavel 8, 9 en 10. Juni 2020 gaan we verder met de volgende kavels. Het bouwtempo ligt hoog en de vraag stijgt nu we bouwen.

Volg Easy Living Portugal op het videokanaal

Waarom Juist nu in de streek Minho van Portugal wonen?

Ook dit antwoord is vrij simpel. Het aangename klimaat in alle jaargetijden, de behulpzame bevolking, de natuur en de veiligheid.

Het gemeenschappelijke en zelfvoorzienend zit juist hier in de genen van mensen hoe ze hier leven en daar gaan we naar toe in deze nieuwe tijd! Kijk hier zoals Easy Living Portugal dat ziet, gemeenschappelijke en zelfvoorzienend.

Het is een beweging van mensen.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen

Maak een afspraak voor jouw live video bezichtiging op het Easy Living Portugal en de omgeving! Stuur een mail naar Jack Bastiaansen via info@easylivingportugal.nl

De bouw is in volle gang. Er zijn 3 instapmomenten met jouw passende prijsvoordeel