Samen een elektrische auto delen

Een Elektrische auto delen is vanzelfsprekend ook mogelijk op alle Easy Living Portugal woonprojecten.

Op het eerste woonproject naast kavel 10 zijn er twee openbare parkeerplekken ter beschikking waar 1 of 2 laadpalen geplaatst kunnen worden. Op het tweede woonproject, Ocean Apartments in Vila do Conde is er ook ruimte voor 1 of 2 laadpalen.

Het verbruik naar ratio is vrij eenvoudig elektronisch te regelen.

Verschillende bestuurders eenvoudig regelen

Even voor jouw beeldvorming. Tesla is heel ver om het verbruik van verschillende bestuurders in de nabije toekomst te registreren.

Elon Musk van Tesla geeft aan dat bezitters van een Tesla anderen gebruik kunnen laten maken van hun auto met behulp van een app op hun smartphone.

De kosten voor het bezit van een Tesla kunnen daarmee zo sterk dalen, dat het voor een groep mensen mogelijk is een Tesla te rijden en dat iedereen daarmee ook geld bespaard op zijn/haar vervoerskosten.

Het juridische eigendom van de auto is door de Easy Living Portugal bewoners zelf onderling te bepalen.

Zelfstandig rijdende auto’s

Autodelen wordt in combinatie met zelfstandig rijdende auto’s gezien als de volgende stap in automobiliteit. De plannen van Elon Musk geven duidelijkheid dat eigenaren van een Tesla zelf het beheer krijgen over het delen van hun auto, en dus ook meer profiteren van de kostenvoordelen.

En er is meer zelfvoorzienend op het Easy Living Portugal!