Prijs-instapmomenten

Dat is interessant, over anders leven en wonen!

Kavels beschikbaar eerste en tweede woonproject Easy Living Portugal

A+ bouwkwaliteit

Bovenstaand het dak in aanbouw, super drie dubbele isolatie A+ meer dan 50 cm dik! Met het mooie weer hier in de Minho is dat binnen bijzonder koel en aangenaam! Deze degelijke A+ isolatie zie je nergens in Portugal. De roots van de bouwcombinatie liggen in Zwitserland!

Hoe zit dat met de factor arbeid

De factor arbeid is een probleem hier in Portugal. De bevolking vergrijst en veel goede Portugese Bouwmensen werken nu in het buitenland waar ze meer verdienen. Ik moet dus kwalitatief hoogwaardige medewerkers meer betalen om ze te behouden voor het Easy Living Portugal.

De bouw draait hier op volle toeren. We onderzoeken momenteel of we vakmensen uit Angola kunnen aannemen omdat die mentaliteit past en harde werkers zijn. Die moeten natuurlijk ook allemaal een dak boven hun hoofd krijgen.

Toenemende vraag, Bouwtempo opgevoerd

Bewonersupdate

7 van de 10 huizen verkocht September 2020. Vanaf 15 Juni 2020 is reizen naar Portugal met het vliegtuig weer mogelijk. Met de auto kan je vanaf 1 juli 2020 door de Spaanse grens. Veilig met de auto of vliegtuig naar Portugal

Kies zelf jouw voordeel

Helaas is het zo dat de factor arbeid aanzienlijk duurder gaat worden omdat arbeiders anders naar het buitenland vertrekken waar ze meer kunnen verdienen. Hierdoor stijgen de prijzen op het eerste en het tweede woonproject op korte termijn.

Kies zelf jouw voordeel naar jouw persoonlijke keuze, voor 30 september 2020 of na 30 september 2020. Neem kontakt op met Jack Bastiaansen van Easy Living Portugal en vraag naar de prijzen per instapmoment en wat inclusief is info@easylivingportugal.nl

Kopen/reserveren kan ook eenvoudig online op afstand.

De Minho streek staat bekend om het aangename klimaat in alle jaargetijden!

Is de overdrachtsbelasting 6,5%? Als je het huis koopt voor aanvang van de bouw of tijdens de bouw is de belasting veel lager. Reken in dat geval op ongeveer euro 3250,– (Hiermee bespaar je Euro 7.800,–). Bij een bestaand afgebouwd huis betaal je 6,5% overdrachtsbelasting over het totaal. Al onze prijzen zijn inclusief 23 procent b.t.w. en 5 jaar door de overheid gegarandeerde Garantie.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen

Interesante video