Taalcursus Portugees en Gratis Bouwexcursie

Marjoke is de beste Breinvriendelijke trainer om de Portugese taal te leren.

Wil je snel een begin maken met het leren van de mooie Portugese taal? Dan is deze Breinvriendelijke cursus iets voor jou!

Elke dag volg je 4,5 uur les. Alle facetten van de taal komen hierin aan de orde. De nadruk ligt op het luisteren, begrijpen en spreken van eenvoudig Portugees waarmee je jezelf verstaanbaar kan maken in het dagelijks leven.

Aan het eind van de cursus ben je in staat om gesprekjes te voeren over eenvoudige onderwerpen en vragen te stellen en beantwoorden in de meest voorkomende dagelijkse interacties.

Voorkennis van het Portugees is niet vereist voor deelname aan de cursus. Marjoke traint Breinvriendelijk dus ook geschikt voor mensen die ouder zijn qua leeftijd en jong van geest in het leven en zijn.

De cursus wordt gegeven door Marjoke Krom, een lerares met ruim 20 jaar ervaring in Portugese taallessen. Je ziet hier wie Marjoke is en wat zij doet.
Interesse? Neem rechtsreeks contact op met Marjoke voor verdere informatie via deze link
tools4taal@gmail.com.

Het aantal inschrijvingen stijgt en er is bewust plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Alleen dan krijgt iedereen optimaal aandacht om de Portugese taal te leren.