Over de 7 Zekerheden van Easy Living Portugal

Zekerheid 1

Dat begint met Heel Veel Papier bij de gemeente. Hierbij is Geduld een schone zaak. Easy Living Portugal doet alles officieel volgens de regels voor jouw zekerheid. Alle a-4 voor het realiseren van dat alles officieel is reikt als een stapel papier tot meer dan 120 centimeter hoogte.

Wij bouwen altijd met 5 jaar garantie en altijd inclusief 23% b.t.w. voor scherpe prijzen omdat alles direct gaat! De bouw is in volle gang. Er zijn 3 instapmomenten met jouw passende prijsvoordeel

Eind februari 2020 zijn we eindelijk met de bouw van de huizen op kavel 8, 9 en 10 gestart en halverwege de bouw van die 3 huizen verder met de huizen op kavel 6 en 7. Dan volgt de bouw van het zwembad en de bovenste weg en ook meteen verder met de huizen op kavel 1,2 en 3 en als laatste kavel 4 en 5. Het papierenwerk heeft meer dan twee jaar geduurd zodat alles klopt. Met gepaste trots.

Dat is handig, Persoonlijke online video afspraak met Jack plannen!

Dat is interessant, over anders leven en wonen!

Zekerheid 2

De gemeente staat in samenwerking met Easy Living Portugal ten alle tijden garant voor het afbouwen van de volledige infrastructuur.

Zekerheid 3

Over de A+ kwaliteit van bouwen, lees hier meer daarover.

Zekerheid 4

Vijf jaar Garantie en de Scherpste prijs is standaard, lees hier meer daarover.

Zekerheid 5

Over de continuiteit van Easy Living Portugal, lees hier meer daarover.

Zekerheid 6

De betalingen tijdens de bouw zijn altijd achteraf.

Zekerheid 7

Bijzonder aangename buren die bij elkaar passen. Het is een beweging van mensen. Betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy, A+ kwaliteit heeft een naam, Easy Living Portugal!

Gemeenschappelijk en Zelfvoorzienend

Bijzonder binnen het Easy Living Portugal zijn een Voedselproject, Vervoersproject en 2 Energieprojecten.