Dat is interessant, Over de Easy Living Portugal Prijzen

Regelmatig ontvang ik vragen waarom de prijzen van de A+ huizen op het Easy Living Portugal in de Minho met het aangename klimaat in alle jaargetijden en vriendelijke bevolking zoveel lager zijn dan in gebieden van Portugal waar de huizen zo vanaf Euro 450.000,– geprijsd zijn.

Het antwoord is simpel. Ik doe alles rechtstreeks en beschik na meer dan vier jaar over een uitgebreid Portugees netwerk.

Je leest het goed, je koopt op enkele kavels, nog een sleutelklaar A+ huis met bijna 100 m2 huis en 31 m2 veranda en totaal 51 m2 terras voor Euro 170.000,–inclusief 23% b.t.w. en eigen grond, 1500 m2 Portugese muren, 2300 m2 Portugese keitjes straatwerk en 90 m2 zoutwaterzwembad! Nog 2 kavels voor deze prijs beschikbaar,

De vraag loopt hard en de arbeidskosten stijgen door een tekort aan werknemers die naar de Algarve en de Zilverkust vertrekken voor niet A+ huizen daar vanaf Euro 450.000,–. De prijzen op het Easy Living Portugal liggen bijzonder veel lager met A+ kwaliteit, dat zie je zelden in Portugal!

Van de eerste 3 kavels die we bouwen zijn er 2 verkocht. Van de volgende 2 kavels die we bouwen is er ook al een kavel verkocht. Vraag welke twee kavels nog met voordeel beschikbaar zijn.

De verkoop loopt sneller dan verwacht. het is een beweging van mensen!

Informeer via contact welke kavels Nu nog Vrij zijn en wat allemaal inclusief is.

Easy Living Portugal staat voor Betaalbaar Wonen met een Sociaal Karakter en Privacy, A+ Bouwkwaliteit!

Ja, ik wil vrijblijvend als eerste op de hoogte zijn over het wonen van Nu en de ontwikkelingen van het Woonproject.

Email adres voor maandelijkse update: