Dat is interessant, Over de Easy Living Portugal Prijzen vanaf 1 januari 2020

Regelmatig ontvang ik vragen waarom de prijzen van de A+ huizen op het Easy Living Portugal in de Minho met het aangename klimaat in alle jaargetijden en vriendelijke bevolking zoveel lager zijn dan in gebieden van Portugal waar de huizen zo vanaf Euro 450.000,– geprijsd zijn.

Het antwoord is simpel. Ik doe alles rechtstreeks en beschik na meer dan vier jaar over een uitgebreid Portugees netwerk.

Je leest het goed, je koop dit jaar, 2019, nog een sleutelklaar A+ huis met bijna 100 m2 huis en 31 m2 veranda en totaal 51 m2 terras voor Euro 170.000,–inclusief 23% b.t.w. en eigen grond, 1500 m2 Portugese muren, 2300 m2 Portugese keitjes straatwerk en 90 m2 zoutwaterzwembad!

De vraag loopt hard en de arbeidskosten stijgen door een tekort aan werknemers die naar de Algarve en de Zilverkust vertrekken voor niet A+ huizen daar vanaf Euro 450.000,–. De prijzen op het Easy Living Portugal liggen bijzonder veel lager met A+ kwaliteit, dat zie je zelden in Portugal!

1 januari 2020 stijgen de prijzen voor een sleutelklaar huis, met Euro 8.500,– i.v.m. de factor arbeid.

Informeer via contact welke kavels Nu nog Vrij zijn en wat allemaal inclusief is.

Easy Living Portugal staat voor Betaalbaar Wonen met een Sociaal Karakter en Privacy, A+ Bouwkwaliteit!

Ja, ik wil vrijblijvend als eerste op de hoogte zijn over het wonen van Nu en de ontwikkelingen van het Woonproject.

Email adres voor maandelijkse update: