Ontmoet Elkaar voor de Easy Living Portugal Woonprojecten maandagavond 10 februari 2020 in Utrecht of op de Beurs 7 t/m 9 februari 2020 in Gent

Ontmoet mogelijke medebewoners en volg de ontwikkelingen van de Easy Living Portugal woonprojecten

Regelmatig ontvang ik vragen van mensen die mogelijke medebewoners willen ontmoeten. Daarnaast willen mensen met interesse op de hoogte gebracht worden over de ontwikkelingen van de Easy Living Portugal woonprojecten.

Van Harte Welkom maandag 10 Februari 2020 om 19.30 uur in Utrecht

We ontmoeten in Kantorencomplex Galgenwaard Utrecht (direct naast het voetbalstadion). In de Sfeervolle Panorama Room op de elfde verdieping genieten we, juist daar, van het Adembenemende uitzicht over Utrecht en verneem je alles over de groei van de Easy Living Portugal woonprojecten.

De ontvangst is vanaf 19.30 uur met koffie en thee

Vanaf 20.00 hoor je over de ontwikkelingen, heden en toekomst van de woonprojecten Daarnaast is er alle ruimte om vragen te stellen.

Vanaf 21.30 uur kan je onder het genot van een drankje met elkaar kennis maken en natuurlijk ben ik beschikbaar om jouw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Aanmelden is gratis en dan reken ik persoonlijk ook op je/jullie komst. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar i.v.m. de capaciteit van de Panorama Room in Utrecht. Ben er op tijd bij is mijn persoonlijk advies. 

Aanmelden kan eenvoudig via contact, ga daar naar e-mail om aan te melden. Daar zie je tevens wie ik ben

Ik kijk uit naar je/jullie komst, van harte welkom!

Hartelijke groet vanuit het zonnige groene Hart van Portugal,

Jack Bastiaansen
Easy Living Portugal

P.S. Ontmoet Easy Living Portugal ook:

Easy Living Portugal groeit hard, het is een beweging van mensen! December 2019 zijn de prijzen voor het eerste project nog aantrekkelijk, de factor arbeid stijgt aanzienlijk hier! Wellicht zie ik de bewoners van het eerste of het tweede duurdere project met dezelfde huizen 7 tot en met 9 februari 2020 ook in Gent. Gratis entrée voor de beurs in Gent ontvang je hier lnkd.in/ga9yKvx stand 508,5

1 januari 2020 stijgen de prijzen voor een sleutelklaar huis op het eerste woonproject, met Euro 8.500,– i.v.m. de factor arbeid.

Informeer via contact welke kavels Nu nog Vrij zijn en wat allemaal inclusief is.

Het tweede woonproject zijn de huizen een stuk duurder door de factor arbeid die maar blijft stijgen i.v.m. een te kort aan goede vakmensen.

Het is geen hogere wiskunde, als ik mensen meer betaal heb ik arbeid, anders niet!

Dat ze hier een stuwdam bouwen waar 2000 mensen aan werken is ook een factor. Overigens gaat de stuwdam hier voor 5% van de totale Energiebehoefte in Portugal voorzien.

Over de 7 Zekerheden van Easy Living Portugal! https://www.easylivingportugal.nl/2019/12/06/over-de-7-zekerheden-van-easy-living-portugal/

Ja, ik wil vrijblijvend als eerste op de hoogte zijn over het wonen van Nu en de ontwikkelingen van het Woonproject.

Email adres voor maandelijkse update: