Gemeenschappelijk en Zelfvoorzienend

De basis van het Easy Living Portugal is Betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy, A+ bouwkwaliteit.

Gemeenschappelijk en Zelfvoorzienend juist nu in deze tijd!

Voedselproject

We realiseren samen een gemeenschappelijke permacultuur. Easy Living Portugal koopt daar grond voor aan. Het gaat om de beweging van mensen, Zelfvoorzienend, en de A+ bouwkwaliteit.

Een groot deel van het geld dat overblijft gaat naar een stichting die ik ga oprichten voor de persoonlijke ontwikkeling van de jeugd om te denken in mogelijkheden en vanuit eigen kracht te groeien! Dat is een wereldwijde beweging. 

Op het tweede woonproject komen naast de permacultuur 5 woon studio s voor ontwikkeling van de jeugd. Zodra ze verder zijn in ontwikkeling vliegen ze uit. De senioren hebben ook een belangrijke rol met hun levenservaring.

Overigens komt er op het eerste woonproject ook een aanzienlijke gemeenschappelijke moestuin, gratis grond voor alle bewoners!

Vervoersproject

Samen een Electrische auto delen realiseren we ook. Naast kavel 10 zijn er twee openbare parkeerplekken ter beschikking van het eerste woonproject waar 1 of 2 laadpalen geplaatst kunnen worden. Het verbruik naar ratio is vrij eenvoudig electronisch te regelen. Hierdoor bespaar je door te delen op jouw vervoerskosten. Lees hier maar eens verder over samen een auto delen.

Twee Energieprojecten

Zonnepanelen met accusyteem

Als optie gaan de huizen volledig los van het electriciteitsnet. Dat realiseren we met zonnepanelen en een accusysteem. Lees hier maar eens verder over zonnepanelen met een accusysteem.

Verwarming en Koeling

Voor de verwarming is gekozen voor een pelletkachel en A+ panelen verwarming in de 2 slaapkamers en de 2 badkamers.

Easy Living Portugal biedt vloerverwarming en koeling in combinatie met een water-lucht wisselaar als optie aan. Dit voor nog meer nog meer zelfvoorzienend en tevens bijzonder goedkoop in kosten van verwarming en koeling. Lees hier meer over het systeem van verwarmen en koelen dat nu mogelijk is.

Domotica

Easy Living Portugal werkt voor haar Slimme woningen samen met de meest innovatieve producent

Easy Living Portugal staat voor het Gemeenschappelijk en Zelfvoorzienend wonen van Nu, juist in deze Tijd in de Minho van Portugal!

Hartelijke groet van Jack Bastiaansen

Dat is interessant, over anders leven en wonen!