Gemeenschappelijk en Zelfvoorzienend

De basis van het Easy Living Portugal is Betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy, A+ bouwkwaliteit.

Gemeenschappelijk een moestuin realiseren is natuurlijk mogelijk als daar draagvlak voor is.

De bewoners bepalen zelf wat ze willen, inclusief mijzelf. Ik heb natuurlijk als bewoner op het eerste project niets meer of minder te vertellen dan een ander. Dat staat los van de realisatie van de 2 woonprojecten dat natuurlijk mijn verantwoording is.

Samen een Electrische auto delen is heel goed mogelijk. Naast kavel 10 zijn er twee openbare parkeerplekken ter beschikking van het eerste woonproject waar 2 laadpalen geplaatst kunnen worden. De bewoners werken dit soort initiatieven zelf uit, als daar draagvlak voor is. Het verbruik naar ratio is vrij eenvoudig electronisch te regelen.

Toekomstig kunnen de huizen volledig los van het electriciteitsnet. Dat gaat met Zonnepanelen en een accusysteem. Een accusyteem is nu nog te kostbaar en electriciteit terug geven aan het net brengt hier nagenoeg niets op. Dit Energie project gaat een bewoner met verstand van zaken regelen en iedereen kan zelf beslissen om wel of niet mee te doen.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen

Ja, ik wil vrijblijvend als eerste op de hoogte zijn over het wonen van Nu en de ontwikkelingen van het Woonproject.

Email adres voor maandelijkse update: