Gemeenschappelijk en Zelfvoorzienend

De basis van Portugal Comfort Living is Betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy, A+ bouwkwaliteit.

Gemeenschappelijk en Zelfvoorzienend

Juist nu in deze tijd! Jack over zelfvoorzienend

Voedselproject

Portugal Comfort Living supporters realiseren toekomstig een Naturetruth. Alle voeding is gratis beschikbaar voor iedereen.

Een groot deel van het geld dat overblijft gaat naar de persoonlijke ontwikkeling van de jeugd om te denken in mogelijkheden en vanuit eigen kracht te groeien! Dat is een wereldwijde beweging. De senioren hebben, op vrijwillige basis zonder verplichting, ook een belangrijke rol met hun levenservaring.

Zonnepanelen met accusyteem

Dat realiseren we met zonnepanelen en eventueel een accusysteem. Bij het project Nature Houses zijn de zonnepanelen inclusiefLees hier maar eens verder over zonnepanelen met een accusysteem.

Vervoersproject

Samen een Electrische auto delen realiseren we ook. Naast kavel 10 zijn er twee openbare parkeerplekken ter beschikking van het eerste woonproject waar 1 of 2 laadpalen geplaatst kunnen worden. Het verbruik naar ratio is vrij eenvoudig electronisch te regelen. Hierdoor bespaar je door te delen op jouw vervoerskosten. Lees hier maar eens verder over samen een auto delen.

Verwarming en Koeling

Voor de verwarming is gekozen voor een pelletkachel en A+ panelen verwarming in de slaapkamers en de badkamer.

Portugal Comfort Living biedt vloerverwarming en koeling in combinatie met een water-lucht wisselaar als optie aan. Dit voor nog meer nog meer zelfvoorzienend en tevens bijzonder goedkoop in kosten van verwarming en koeling. Lees hier meer over het systeem van verwarmen en koelen dat nu mogelijk is.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Portugal Comfort living

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Project Team