Jack, vertel mij eens waar jij met het Easy Living Portugal woonproject voor staat

Betaalbaar en Sociaal wonen in Portugal met A+ Bouwkwaliteit

Easy Living Portugal maakt Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy mogelijk. Binnen het Easy Living woonproject met A+ bouwkwaliteit, iets dat zie je zelden tegenkomt in Portugal, wonen mensen van alle leeftijden in een moderne koopwoning met gezamenlijke faciliteiten.

Het Easy living Portugal woonproject bevindt zich in de Minho streek. Deze streek staat bekend om de prachtige natuur en in alle jaargetijden een bijzonder aangenaam klimaat. Het betreft een kleinschalig woonproject waar 10 huizen gerealiseerd worden voor permanent of semipermanent verblijf.

5 jaar garantie en de laagste prijs

De meest gestelde vragen gaan over de prijs, kwaliteit en garantie. Op het easy Living Portugal woonproject zijn zowel 5 jaar garantie en de laagste prijs als eenheid gegarandeerd! Door te werken zonder tussenpersonen kunnen wij jouw aankoopprijs extra scherp houden. Easy Living Portugal werkt met professionele partijen, die gebruik maken van A+ materialen zoals isolatie en glas. Dit alles op een georganiseerde werkwijze onder leiding van een kundige bouwcombinatie met de Roots in Zwitserland. Wij verlenen een door de overheid gecontroleerd officieel garantiesysteem van 5 jaar.

Sociaal wonen voor iedereen

Alle bewoners zijn gesteld op hun eigen privacy. Wat het Easy Living Portugal woonproject bijzonder maakt is dat je naast je eigen privacy wel een beroep op elkaar kunt doen. Eigenlijk is het te vergelijken met het oude dorpsgevoel waar het vanzelfsprekend was dat je iets voor elkaar over had, zonder dat je elkaars deur platliep. Door het sociaal wonen is het woonproject niet alleen bijzonder geschikt voor gehuwde of samenwonende maar ook voor alleenstaande.

Bijzonder binnen het Easy Living Portugal zijn een Voedselproject, Vervoersproject en 2 Energieprojecten.