Kan ik mijn huis op het Easy Living Portugal verhuren?

Kan ik mijn huis op het Easy Living Portugal verhuren is een veel gestelde vraag. De Basis van het Easy Living Portugal woonproject is Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy, A+ bouwkwaliteit (dat zie je zelden in Portugal).

Mijn doelgroep voor het woonproject met A+ woningen en een sociaal karakter is 50 plus, 60 plus. Niet iedereen kan in eerste instantie permanent op het woonproject komen wonen. Ik woon zelf toekomstig permanent op het eerste woonproject. Ik ontvang ook veel vragen van 60 plus mensen die tijdelijk willen huren. Belangrijk is dat het gelijkgestemde zijn. Vanuit Easy Living portugal maak ik toekomstig een internet portal waardoor gelijkgestemde mensen rechtstreeks bij jou kunnen huren zonder dat Easy Living Portugal kosten berekend. De Portugese medebevolking in de buurt helpt graag met de sleuteloverdracht, schoonmaak en tuinonderhoud.

Zelf betaal je maar Euro 50,– per maand aan parkkosten of minder. Easy Living Portugal zit daar niet tussen met marge. Ik zelf betaal ook Euro 50,– per maand parkkosten. Wat overblijft kunnen we gemeenschappelijk bezit zoals een barbequeplaats, druiven zijkant terrein, een hottube bij het zwembad of wat anders van realiseren.

Heb je gedachtes voor ontwikkeling, fijn om te sparren!

Ja, ik wil vrijblijvend als eerste op de hoogte zijn over het wonen van Nu en de ontwikkelingen van het Woonproject.

Email adres voor maandelijkse update: