Kan ik mijn huis op het Easy Living Portugal met Gelijkgestemde delen?

Kan ik mijn huis op het Easy Living Portugal met gelijkgestemde delen is een vraag die ik ontvang. De Basis van het Easy Living Portugal woonproject is Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy, A+ bouwkwaliteit (dat zie je zelden in Portugal).

Mijn doelgroep voor het woonproject met A+ woningen en een sociaal karakter is 50 plus, 60 plus. De meeste mensen willen permanent op het Easy Living Portugal wonen. Het is een beweging van mensen!

Niet iedereen kan in eerste instantie permanent op het woonproject komen wonen. Ik ontvang via Easy Living Portugal vragen van mensen die tijdelijk voor wat langere tijd willen delen/huren. Belangrijk is dat het gelijkgestemde zijn. Vanuit Easy Living Portugal maak ik tijdens de bouw via de website van Easy Living Portugal een ingang waardoor gelijkgestemde mensen tijdelijk voor langere tijd kunnen huren/delen.

Het is geen vakantiepark en het gelijkgestemde is van belang, daar hecht ik waarde aan. De Portugese medebevolking in de buurt helpt graag met de sleuteloverdracht, schoonmaak en tuinonderhoud.

Zelf betaal je maar Euro 50,– per maand aan parkkosten. Easy Living Portugal zit daar niet tussen met marge. Wat overblijft kunnen de bewoners gemeenschappelijk bezit zoals een barbequeplaats, druiven zijkant terrein, een hottube bij het zwembad of wat anders van realiseren.

Hartelijke Groet, Jack Bastiaansen