5 procent netto verhuur-rendement

Waarom ben jij als koper succesvol in Portugese bouw en aankoop?

Wij geven door de overheid gegarandeerd 5 jaar garantie. Alle prijzen zijn inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar garantie mogelijk!

Kan ik mijn huis of appartement op 1 van de Easy Living Portugal Projecten Zorgeloos verhuren is een vraag die wij regelmatig ontvangen.

De Basis van de Easy Living Portugal woonprojecten is Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy, A+ bouwkwaliteit (dat zie je zelden in Portugal).

Over Zwitserse bouwkwaliteit in Portugal

Niet iedereen kan of wil permanent op 1 van de drie woonprojecten komen wonen. Wij ontvangen via Easy Living Portugal vragen van mensen die tijdelijk voor wat langere tijd willen huren. Denk daarbij aan een maand of langer. Zo brengen wij vraag en aanbod, zonder bemiddelingskosten, als extra gratis service bij elkaar. Tevens ontvang je dan een aardig rendement vanuit de verhuuropbrengsten. Netto 5% verhuur-rendement is realistisch haalbaar.

Een bijzonder betrokken Portugese buurtbewoner zorgt Praktisch en Rechtstreeks voor de sleuteloverdracht, de schoonmaak, controle bij vertrek en het tuinonderhoud voor een klein bedrag per boeking. Alles volledig Zorgeloos, daar gaat het om!

Over 0.5 % negatieve spaarrente 2021

Zelf betaal je maar Euro 50,– voor een Bungalow of Euro 75,– voor een appartement per maand aan gemeenschappelijke bewonerskosten. Easy Living Portugal zit daar niet tussen met marge. Dit regelen de bewoners rechtstreeks samen met verantwoordelijkheid in de vereniging van eigenaren.

2021, Betaalbare Comfort Bungalows met groot gemeenschappelijk zwembad.

2022, Nature House met Guesthouse en Prive Zwembad.

Kom rechtstreeks in contact met onze kopers en Voel het Wonen van Nu

Kopers van Easy Living Portugal kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten. Stuur gerust een e-mail en kom rechtstreeks in contact met onze kopers info@easylivingportugal.nl

De regio Minho & Porto staat op veilig om te reizen.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Project Team Easy Living Portugal