5 jaar garantie en de scherpste prijs!

5 jaar garantie en de scherpste prijs

De meest gestelde vragen van mogelijke bewoners zijn. Ik wil garantie en ik wil de laagste prijs. Op het easy Living Portugal woonproject zijn zowel 5 jaar garantie en de laagste prijs als eenheid gegarandeerd! Easy Living Portugal werkt met de beste mensen, A+ materialen/isolatie en met een georganiseerde werkwijze. Wij verlenen een door de overheid gecontroleerd officieel garantie systeem van 5 jaar.

Al onze prijzen zijn inclusief 23 procent b.t.w. Bij Easy Living Portugal gaat alles officieel, alleen dan kan je garantie verlenen. Deze werkwijze voor jouw zekerheid zie je hier zelden in Portugal. Kopen kan wettelijk op afstand en daarna later hier in Portugal notaris.

Er is veel gerommel in de Portugese bouw. Zeker als een deel of geheel van de bouw zwart gaat, dan is er absoluut nooit garantie! Ook al zegt de bouwer, makelaar of anderen dat het wel zo is.

Interessante korte TV Opname over het Easy Living Portugal

Reactie van Mogelijke bewoner over isolatie van huizen in Portugal

Hoi Jack, Ik ben er inmiddels achter dat jouw A+ isolatie uitzonderlijk hoog is voor Portugese begrippen, meeste nieuwbouw huizen is klasse C of lager. Dus daar scoor jij hoog mee Jack met je plan. Aanvulling van Jack, bestaande huizen scoren vaak nog veel lager dan energieklasse C!

Terugkijken

Nu ik meer dan 4 jaar in Portugal woon heb ik veel geleerd over het bouwen in Portugal. Er zijn diverse kleine bouw ondernemingen. Ze beloven qua bouw alles te kunnen (in de praktijk pakt dat vaak anders uit) en geven je veelal  een lagere prijs dan de concurrent. Maar ze willen eerst de prijs van de concurrent die weer hetzelfde zegt, een kip en het ei verhaal. Krijg je al een offerte dan rammelt die aan alle kanten is mijn persoonlijke ervaring. Als de prijs te laag is dan gaan ze tijdens de bouw rommelen met de kwaliteit van materialen. Niet voor niets zijn er zoveel vocht en isolatie problemen met de bouw hier in Portugal. Ik heb zelf in diverse bestaande Portugese huizen gewoond en merkte elke keer weer dezelfde vocht en isolatie problemen.

Vooruitkijken: Easy Living Portugal bouwt A+!

Tijdens mijn zoektocht naar een solide bouwonderneming in Portugal heb ik ook het nodige meegemaakt en tijdig mijn eigen weg gekozen. Ik ben in contact gekomen met een bouwpartij die zijn roots in Zwitserland heeft. De bouwpartij werkt goed georganiseerd en met duidelijke afspraken. Dat kom je in Portugal nauwelijks tegen en is voor mij en voor de kopers een verademing. Er zijn 3 verschillende bouwbegeleiders binnen het team met ieder zijn of haar eigen vakmanschap (ook dat zie je hier zelden).

Voor de huizen die ik met het Easy living Portugal woonprojecten bouw worden er uitsluitend hoogwaardige bouwmaterialen toegepast. Het glas is voorzien van A+ isolatie, dat zie je hier niet gauw. (vaak passen ze 2 glasplaatjes zonder gas er tussen toe). De vloer, wanden en het dak zijn bij alle huizen ook voorzien van degelijke A+ isolatie en niet het gebruikelijke piepschuim wat ze hier toepassen. We passen hoogaardige verf toe, niet de mindere kwaliteit die ze vaak standaard gebruiken.

Het is hier niet zo extreem warm als gedeeltes van de Algarve in de zomer, maar wel aangenaam warm. Zonder A+ isolatie is het echter niet fijn wonen met warmte weet ik vanuit ervaring.

Easy Living Portugal realiseerd hoogwaardige A+ bouwkwaliteit die betaalbaar is! Omdat wij zonder tussenpersonen en zonder overhead werken is jouw aankoopprijs extra scherp.

Welke kavels zijn nog vrij….

Easy Living Portugal staat voor Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy voor de bewoners, A+ bouwkwaliteit.

Vraag vrijblijvend naar een prijsoverzicht en welke kavels nog vrij zijn: info@easylivingportugal.nl

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen

Dat is interessant, over anders leven en wonen!