5 jaar garantie inclusief 23% b.t.w.

Zekerheden & Waarheid

Over de Bank & Zekerheden

Lees verder over de Waarheid B.T.W in Portugal.

Passie Jack Bastiaansen

Zelfvoorzienend & Ontwikkeling van de jeugd Wereldwijd!

Breaking News: Wettelijk toegestaan Reizen & Online kopen!

Wij geven door de overheid gegarandeerd 5 jaar garantie. Alle prijzen zijn inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar garantie mogelijk!

Over Zwitserse bouwkwaliteit in Portugal!

Waarom ben jij als koper succesvol in Portugese bouw en aankoop?

Kom rechtstreeks in contact met ons en kopers en Voel het Wonen van Nu

Kopers van Easy Living Portugal kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. 

Stuur gerust een e-mail en kom rechtstreeks in contact met al onze kopers  info@easylivingportugal.nl

Kopers willen de beste kwaliteit en garantie

De meest gestelde vragen van mogelijke bewoners zijn. Ik wil garantie en ik wil de beste kwaliteit. Op het easy Living Portugal woonproject zijn zowel 5 jaar garantie en de beste kwaliteit als eenheid gegarandeerd! Wij werken rechtstreeks met een Portugees netwerk dat Jack Bastiaansen na meer dan 6 jaar in Portugal wonend heeft opgebouwd.

Easy Living Portugal werkt met de beste mensen, A+ materialen/isolatie en met een georganiseerde werkwijze.

Al onze prijzen zijn inclusief 23 procent b.t.w. Bij Easy Living Portugal gaat alles officieel, alleen dan kan je 5 jaar garantie verlenen. Deze werkwijze voor jouw zekerheid zie je hier zelden in Portugal. Standaard rommelen ze hier in Portugal nieuwbouw met de b.t.w. en dan heb je nooit garantie. Easy Living Portugal wil ver wegblijven van die wanpraktijken. Eerlijkheid duurt het langst. Dus altijd 5 jaar garantie bij Easy Living Portugal en alle prijzen inclusief 23% b.t.w.!

Nieuwbouw A+ woning in de Minho: Waarom stijgt de waarde toekomstig?

Vraag welke laatste kavels op het eerste project nog vrij zijn, het project raakt uitverkocht. De verkoop van het tweede bouwproject met een appartementencomplex vlakbij de zee, Vila do Conde, is ook gestart. Daarnaast zijn we gestart met de verkoop van het derde project in de Minho met Nature Houses.

Over Zekerheid & Bouwplanning

Wat zijn jouw 5 Zekerheden?

Controle bouwplanning eerste drie projecten & Kopers

Reactie van een bewoner over isolatie van huizen in Portugal

Hoi Jack, Ik ben er inmiddels achter dat jouw A+ isolatie uitzonderlijk hoog is voor Portugese begrippen, meeste nieuwbouw huizen is klasse C of lager. Dus daar scoor jij hoog mee Jack met je plan. Aanvulling van Jack, bestaande huizen en nieuwbouw huizen scoren vaak nog veel lager dan energieklasse C in Portugal.

Het is druk in de bouw

Door gunstige economische omstandigheden in het buitenland, zien we steeds vaker Portugese bouwvakkers vertrekken. Om die reden moeten wij dan weer bouwmedewerkers vanuit Pakistan en Angola laten overkomen en huisvesten.

Op de Easy Living Portugal zijn nu ook Pakistanen werkzaam. Dat zijn ook bijzonder harde werkers.

Jouw Kwartaal-Prijsinstap

Ik besef mij dat ik met de 3 Easy Living Portugal projecten druk leg op de arbeidsmarkt in de bouw. Om garantie te hebben dat ik kan bouwen heb ik met de bouwcombinatie duidelijke prijs instapmomenten afgesproken.

Bouwprijzen-Pandamie-Oorlog

Ontwikkeling Portugese bouwprijzen 2022

Terugkijken

Nu ik meer dan 5 jaar in Portugal woon heb ik veel geleerd over het bouwen in Portugal. Er zijn diverse kleine bouw ondernemingen. Ze beloven qua bouw alles te kunnen (in de praktijk pakt dat vaak anders uit) en geven je veelal  een lagere prijs dan de concurrent. Maar ze willen eerst de prijs van de concurrent die weer hetzelfde zegt, een kip en het ei verhaal. Krijg je al een offerte dan rammelt die aan alle kanten is mijn persoonlijke ervaring. Als de prijs te laag is dan gaan ze tijdens de bouw rommelen met de kwaliteit van materialen. Niet voor niets zijn er zoveel vocht en isolatie problemen met de bouw hier in Portugal. Ik heb zelf in diverse bestaande Portugese huizen gewoond en merkte elke keer weer dezelfde vocht en isolatie problemen.

Vooruitkijken: Easy Living Portugal bouwt A+!

Tijdens mijn zoektocht naar een solide bouwonderneming in Portugal heb ik ook het nodige meegemaakt en tijdig mijn eigen weg gekozen. Ik ben in contact gekomen met een bouwpartij die zijn roots in Zwitserland heeft. De bouwpartij werkt goed georganiseerd en met duidelijke afspraken. Dat kom je in Portugal nauwelijks tegen en is voor mij en voor de kopers een verademing. Er zijn 3 verschillende bouwbegeleiders binnen het team met ieder zijn of haar eigen vakmanschap (ook dat zie je hier zelden).

Voor de huizen die ik met het Easy living Portugal woonprojecten bouw worden er uitsluitend hoogwaardige bouwmaterialen toegepast. Het glas is voorzien van A+ isolatie, dat zie je hier niet gauw. (vaak passen ze 2 glasplaatjes zonder gas er tussen toe). De vloer, wanden en het dak zijn bij alle huizen ook voorzien van degelijke A+ isolatie. We passen hoogwaardige verf toe, niet de mindere kwaliteit die ze vaak standaard gebruiken. Ook de electrische rolluiken zijn van isolatie voorzien.

Het is hier niet zo extreem warm als gedeeltes van de Algarve in de zomer, maar wel aangenaam warm. Zonder A+ isolatie is het echter niet fijn wonen met warmte weet ik vanuit ervaring. De streek Minho in Portugal staat bekend om de adembenemende natuur en het aangename klimaat in alle jaargetijden

Easy Living Portugal realiseerd hoogwaardige A+ bouwkwaliteit die betaalbaar is! Omdat wij zonder tussenpersonen en zonder overhead werken is jouw aankoopprijs extra scherp.

Beschikbaarheid kavels

Easy Living Portugal staat voor Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy voor de bewoners, A+ bouwkwaliteit. Vraag naar de beschikbaarheid van kavels op 1 van onze projecten.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Project Team Easy Living Portugal