Garantie en A+ Kwaliteit

Op bovenstaande foto een deel van het gepassioneerde Bouwteam van Sensetec onder leiding van Senhor Manuel.

De meest gestelde vragen van mogelijke bewoners zijn. Ik wil garantie en ik wil de beste kwaliteit. Op het easy Living Portugal woonproject zijn zowel 5 jaar garantie en de beste kwaliteit als eenheid gegarandeerd! Wij werken rechtstreeks met een Portugees netwerk dat Jack Bastiaansen na meer dan 5 jaar in Portugal wonend heeft opgebouwd.

Easy Living Portugal werkt met de beste mensen, A+ materialen/isolatie en met een georganiseerde werkwijze.

Al onze prijzen zijn inclusief 23 procent b.t.w. Bij Easy Living Portugal gaat alles officieel, alleen dan kan je 5 jaar garantie verlenen. Deze werkwijze voor jouw zekerheid zie je hier zelden in Portugal. Kopen kan wettelijk op afstand.

Nieuwbouw A+ woning in de Minho: Waarom stijgt de waarde toekomstig?

December 2020 zijn er 10 huizen in aanbouw! 2021 bouwen we alle 10 huizen van het eerste woonproject af. 2021 starten we het tweede bouwproject met een appartementencomplex vlakbij de zee in de regio Porto en daarna een derde woonproject met huizen in de Minho, waar het eerste woonproject ook gevestigd is. Dat betreft dan dezelfde huizen als op het eerste project maar dan met prive zwembad en guesthouse in een hogere prijsklasse.

Reactie van een bewoner over isolatie van huizen in Portugal

Hoi Jack, Ik ben er inmiddels achter dat jouw A+ isolatie uitzonderlijk hoog is voor Portugese begrippen, meeste nieuwbouw huizen is klasse C of lager. Dus daar scoor jij hoog mee Jack met je plan. Aanvulling van Jack, bestaande huizen en nieuwbouw huizen scoren vaak nog veel lager dan energieklasse C in Portugal.

Het is druk in de bouw

Door gunstige economische omstandigheden in het buitenland, zien we steeds vaker Portugese bouwvakkers vertrekken. Om die reden moeten wij dan weer bouwmedewerkers vanuit Pakistan en Angola laten overkomen en huisvesten.

Op de Easy Living Portugal zijn nu ook Pakistanen werkzaam. Dat zijn ook bijzonder harde werkers.

Prijs instapmoment tot en met 31 maart 2021

Ik besef mij dat ik met de drie Easy Living Portugal projecten druk leg op de arbeidsmarkt in de bouw.

Hoe meer ik bouw hoe meer mensen wij vanuit Pakistan en Angola moeten laten overkomen en dat kost natuurlijk geld. Daarnaast stijgen de kosten van bouwmaterialen sterk, met name ijzer en glas.

Tot en met 31 maart is er het voordelige prijs instapmoment van toepassing bij alle drie de projecten. Over Wettelijk toegestaan Veilig reizen.

Terugkijken

Nu ik meer dan 5 jaar in Portugal woon heb ik veel geleerd over het bouwen in Portugal. Er zijn diverse kleine bouw ondernemingen. Ze beloven qua bouw alles te kunnen (in de praktijk pakt dat vaak anders uit) en geven je veelal  een lagere prijs dan de concurrent. Maar ze willen eerst de prijs van de concurrent die weer hetzelfde zegt, een kip en het ei verhaal. Krijg je al een offerte dan rammelt die aan alle kanten is mijn persoonlijke ervaring. Als de prijs te laag is dan gaan ze tijdens de bouw rommelen met de kwaliteit van materialen. Niet voor niets zijn er zoveel vocht en isolatie problemen met de bouw hier in Portugal. Ik heb zelf in diverse bestaande Portugese huizen gewoond en merkte elke keer weer dezelfde vocht en isolatie problemen.

Vooruitkijken: Easy Living Portugal bouwt A+!

Tijdens mijn zoektocht naar een solide bouwonderneming in Portugal heb ik ook het nodige meegemaakt en tijdig mijn eigen weg gekozen. Ik ben in contact gekomen met een bouwpartij die zijn roots in Zwitserland heeft. De bouwpartij werkt goed georganiseerd en met duidelijke afspraken. Dat kom je in Portugal nauwelijks tegen en is voor mij en voor de kopers een verademing. Er zijn 3 verschillende bouwbegeleiders binnen het team met ieder zijn of haar eigen vakmanschap (ook dat zie je hier zelden).

Voor de huizen die ik met het Easy living Portugal woonprojecten bouw worden er uitsluitend hoogwaardige bouwmaterialen toegepast. Het glas is voorzien van A+ isolatie, dat zie je hier niet gauw. (vaak passen ze 2 glasplaatjes zonder gas er tussen toe). De vloer, wanden en het dak zijn bij alle huizen ook voorzien van degelijke A+ isolatie en niet het gebruikelijke piepschuim wat ze hier toepassen. We passen hoogaardige verf toe, niet de mindere kwaliteit die ze vaak standaard gebruiken. Ook de electrische rolluiken zijn van isolatie voorzien.

Het is hier niet zo extreem warm als gedeeltes van de Algarve in de zomer, maar wel aangenaam warm. Zonder A+ isolatie is het echter niet fijn wonen met warmte weet ik vanuit ervaring. De streek Minho in Portugal staat bekend om de adembenemende natuur en het aangename klimaat in alle jaargetijden

Easy Living Portugal realiseerd hoogwaardige A+ bouwkwaliteit die betaalbaar is! Omdat wij zonder tussenpersonen en zonder overhead werken is jouw aankoopprijs extra scherp.

Beschikbaarheid kavels

Easy Living Portugal staat voor Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy voor de bewoners, A+ bouwkwaliteit.

Vraag naar een prijsoverzicht en welke kavels op het eerste woonproject nu nog vrij zijn.

Het project met Nature Houses en het project met Ocean Apartments zijn nu ook in de verkoop.

Met Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen en

Uw Projectadviseur Anouk Richter