Waarom kost dit huis met grond en voorzieningen niet minimaal Euro 350.000,– zoals in de Benelux?

Jack, ik wil eerst weten waarom het weer in de Minho zo aangenaam is in alle jaargetijden!
Waarom kost dit huis met grond en voorzieningen niet minimaal Euro 350.000,– zoals in de Benelux?

Dat is een veelgehoorde en logische vraag. Tijdelijk Euro 178.500,– inclusief 23 procent b.t.w. voor een sleutelklaar huis 133 m2 (binnen/buiten) met de beste bouwmaterialen en A+ isolatie inclusief minimaal 520 m2 eigen grond en alle voorzieningen, is wel heel voordelig! Easy Living Portugal realiseerd hoogwaardige A+ bouwkwaliteit die betaalbaar is! Omdat wij zonder tussenpersonen en zonder overhead werken is jouw aankoopprijs extra scherp. De grond en het arbeidsloon is hier goedkoper dan in de Benelux. Maar goede arbeidskrachten zijn schaars omdat er veel Portugese bouwmensen naar het buitenland gaan om te werken voor een hoger loon. Nu stijgen de lonen hier ook omdat er veel bouwwerk is en te weinig goede arbeidskrachten. Daarnaast hebben  kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen net als in de Benelux een bijbehorende passende prijs.

Wat is qua gemeenschappelijk terrein allemaal inclusief: 2300 m2 straatwerk met Portugese keitjes + 1500 m2 aan Portugese granieten muren, gemeenschappelijk groen inclusief beregeningsinstallatie met voor ieder huis een aansluiting voor tuinberegening vanuit de grondpomp. Het gemeenschappelijke zoutwater zwembad is maar liefst 5 meter x 18 meter inclusief electrisch roldek en houten vlonder van 18 meter x 3 meter. Dat hout komt ook terug in de wanden en plafond van de veranda bij de 10 huizen, om zo een architectonische eenheid te vormen.

Reactie van Mogelijke bewoner over isolatie van huizen in Portugal

Hoi Jack, Ik ben er inmiddels achter dat A+ uitzonderlijk hoog is voor Portugese begrippen, meeste nieuwbouw huizen is klasse C of lager. Dus daar scoor jij hoog mee Jack , met je plan. Aanvulling van Jack, bestaande huizen scoren vaak nog veel lager dan energieklasse C!

Easy Living Portugal bouwt A+!

Tijdens mijn zoektocht naar een solide bouwonderneming in Portugal heb ik het nodige meegemaakt en tijdig mijn eigen weg gekozen. Ik ben in contact gekomen met een bouwpartij die zijn roots in Zwitserland heeft. De bouwpartij werkt goed georganiseerd en met duidelijke afspraken. Dat kom je in Portugal nauwelijks tegen en is voor mij en voor de kopers een verademing. Er zijn 3 verschillende bouwbegeleiders binnen het team met ieder zijn of haar eigen vakmanschap (dat zie je hier zelden). Voor de 10 huizen die ik met het Easy living Portugal woonproject ga bouwen worden er uitsluitend hoogwaardige bouwmaterialen toegepast. Het glas is voorzien van A+ isolatie, dat zie je hier niet gauw. (vaak passen ze 2 glasplaatjes zonder gas er tussen toe). De vloer, wanden en het dak zijn bij alle huizen ook voorzien van degelijke A+ isolatie en niet het gebruikelijke piepschuim wat ze hier toepassen. We passen hoogaardige verf toe, niet de mindere kwaliteit die ze vaak standaard gebruiken. Wil je toch de Portugese lagere isolatie, dat kan ook maar raad ik af, goedkoop is duurkoop.

Easy Living Portugal realiseerd hoogwaardige A+ bouwkwaliteit die betaalbaar is! Omdat wij zonder tussenpersonen en zonder overhead werken is jouw aankoopprijs extra scherp.

Waarom stijgt de prijs van jouw investering in een huis op het Easy Living Portugal woonproject toekomstig?

Er worden weinig kwalitatief hoogwaardige nieuwbouwwoningen in de Minho van Portugal gebouwd. Aan de andere kant zie je dat de populariteit om in de Minho van Portugal te wonen sterk toeneemt. Bestaande Portugese huizen zijn in het algemeen minder goed gebouwd met vaak isolatie en vocht-problemen. Ik heb zelf in diverse bestaande Portugese huizen gewoond en merkte elke keer weer dezelfde problemen. Steeds meer mensen kiezen dus voor een kwalitatief goed gebouwde nieuwbouwwoning. Alleen zijn er veel te weinig nieuwbouwwoningen beschikbaar en A+ bouwkwaliteit zie je hier sowieso zelden. Hierdoor stijgt de prijs van jouw nieuwbouwwoning toekomstig.

Easy Living Portugal staat voor Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy voor de bewoners, A+ bouwkwaliteit!

Vraag welke kavels nu nog extra Voordelig geprijsd zijn!