Jouw A+ Huis kopen in Portugal: Bouwupdate Easy Living Portugal

Jouw A+ Huis kopen in Portugal: Bouwupdate Easy Living Portugal

Wat heeft de laatste weken op het Easy Living Portugal woonproject plaats gevonden is een veel gehoorde vraag. Daarom deze bouwupdate van het Easy Living Portugal woonproject over jouw A+ huis kopen. Achter de schermen zijn in samenspraak met de gemeente de uitgebreide protocollen op papier gezet. Ik hecht er waarde aan dat alles klopt en dat het officieel gaat. Het architectenteam en de bouwcombinatie zijn bijzonder kundig. De roots van deze 2 teams liggen in Zwitserland. Hierdoor loopt het bouwproject overzichtelijk met heldere afspraken en kwaliteit in mensen en materialen.

Sprookjesachtige sfeer

Op het Easy Living woonproject delen we de grond met verschillende niveaus in. Hierdoor ontstaat voor iedereen prachtig uitzicht en veel privacy. 1500 m2 aan Portugese granieten muren en 2300 m2 granieten Portugese keitjes als straatwerk inclusief het prachtige aangelegde gemeenschappelijke groen geven het geheel een sprookjesachtige sfeer. Het zoutwater zwembad is maar liefst 5 meter x 18 meter groot (lekker baantjes zwemmen!) en is voorzien van een electrisch roldek. Aansluitend aan het zoutwater zwembad leggen wij een houten terras van 18 meter x 3 meter. Dat maakt bij de huizen een eenheid met de binnenzijde van de veranda met sfeervolle houten wanden en plafond.

De laatste weken zijn we bezig geweest met de verschillende grond niveaus. De kavels 8, 9 en 10 zijn nu op niveau. Daarnaast hebben we aan 1 voorzijde van het Easy Living Portugal woonproject het eerste gedeelte van de Portugese granieten muur aangelegd (zie bijgaande foto). Jouw A+ huis kopen in Portugal gaat een bijzonder mooie beleving zijn.

Volgende bouwfase

We zijn nu toe aan de volgende bouwfase. Dat betekend dat we mei 2019 de muren met graniet aan de tweede voorzijde realiseren en ook aan de achterzijde bij de kavels 8, 9 en 10. Dat doen we bij kavel 8, 9 en 10 (deels) in 2 niveaus waardoor er voor de kopers een te beplanten groenstrook ontstaat. Dat geeft veel privacy en staat sfeervol als je uit jouw toekomstige keukenraam kijkt!

De kavels 8, 9 en 10 zijn in trek omdat die op het hoogste niveau liggen waardoor bijzonder mooi uitzicht en veel privacy ontstaat! Tevens is het zo dat hoger gelegen kavels toekomstig het meeste in waarde stijgen. Juni 2019 starten we met de fundering van de huizen op de kavels 8, 9 en 10. Wil je het actuele grondplan zien, stuur dan even een e-mail: info@easylivingportugal.nl

Ja, ik wil vrijblijvend als eerste op de hoogte zijn over het wonen van Nu en de ontwikkelingen van het Woonproject.

Email adres voor maandelijkse update: