Vernieuwd grondplan, 10 huizen met nog meer Ruimtelijkheid!

Vernieuwd grondplan, 10 huizen met nog meer Ruimtelijkheid!

Om nog meer ruimtelijkheid te realiseren gaat Easy Living Portugal geen 11 maar 10 huizen bouwen. Hieroor ontstaat meer privacy voor iedereen en dat zonder dat de huizen duurder worden! Het gemeenschappelijke terrein waar het zwembad ligt is maar liefst 625 m2 groot! Het zoutwater zwembad heeft een riante afmeting van 5 meter x 18 meter en is voorzien van verlichting in het zwembad en een electrisch roldek. Direct aan het zwembad ligt een houten vlonder van maar liefst 18 meter x 3 meter! Dat hout komt ook terug in de Veranda wanden en Veranda plafond van de huizen waardoor een bijzondere eenheid ontstaat.

Op het terrein is ook veel sfeervol aangelegd gemeenschappelijk groen. Indien daar draagvlak voor is kunnen we een gemeenschappelijke moestuin en een gemeenschappelijke barbeque plaats realiseren.

Wat is tijdelijk allemaal inclusief

Vraag gerust het vernieuwde grondplan als pdf aan waarin je de details ziet.