Waarom Crowdfunding met aantrekkelijke rente voor jou persoonlijk?

Waarom Crowdfunding met aantrekkelijke rente voor jou persoonlijk?

Crowdfunding is een moderne wijze om projecten financieel te steunen. Wanneer ondernemers of verenigingen een project willen financieren, gaan ze doorgaans naar de bank. Crowdfunding werkt zonder kredietinstellingen.

Crowdfunding is een concept waarbij investeerders en/of belanghebbenden bereid zijn om te investeren in projecten waarmee ze zich betrokken voelen. Crowdfunding betekent dan ook letterlijk ‘funding’ door de ‘crowd’, ofwel financiering door de massa.

Het bedrag dat particulieren en bedrijven in projecten investeren is in onderling overleg. In ruil daarvoor krijgen ze een vooraf bepaalde tegenprestatie.

Crowdfunding is een moderne financieringsvorm op basis van het traditionele banksysteem.

Het is een sociale en menselijke manier van lenen, investeren of sponsoren”

Nut van de sociale media voor crowdfunding

Het wereldwijde succes van sociale media als Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube maakt crowdfunding voor een brede groep mensen bereikbaar. Nooit eerder was informatie delen met je netwerk zo eenvoudig.

Motivatie voor investeerders

Bovenstaande afbeelding geeft de voornaamste vormen van crowdfunding weer. Daarnaast geeft het je een beeld van de voornaamste redenen waarom investeerders kiezen voor crowdfunding.

Aantrekkelijke spaarrente

Wil je een huis kopen op het Easy Living Portugal woonproject dan is het zo dat niet alle huizen tegelijk klaar zijn. momenteel zijn de grondwerkzaamheden in volle gang. Daarna beginnen we met de bouw van de A+ huizen met 2 slaapkamers en Veranda op kavel  9, 10 en 11.

Momenteel zijn er 3 kavels door kopers gereserveerd om te passeren bij de notaris in Portugal voor 30 juni 2019. Mei en Juni 2019 staan er daarnaast nog voor 4 kavels bezoeken gepland.

Regelmatig hoor ik dat toekomstige bewoners geld voor het huis op de bank hebben staan dat nagenoeg niets opbrengt. Easy Living Portugal geeft de mogelijkheid het aankoopbedrag van het huis (exclusief de grond) als lening aan Easy Living Portugal te verstrekken met 4% spaarrente voor jou/jullie persoonlijk. Als de bouw van jouw huis klaar is, is ook de lening afgelost. Dit is een aparte wettelijke onderlinge overeenkomst. Met deze zienswijze versterken we het samen karakter van het woonproject en met de rente verdien je extra korting op jouw huis. Ik doe dit liever dan met een bank zonder betrokkenheid.

Ook voor betrokken mensen die geen huis kopen is crowdfunding met een looptijd van 2 jaar tegen 4% rente mogelijk.

Contact Jack Bastiaansen, e/mail: info@easylivingportugal.nl