Kies de materialen voor jouw inrichting

Kies de materialen voor jouw inrichting

Easy Living Portugal wil de toekomstige bewoners zoveel mogelijk vrijheid geven in de keuze van materialen voor jouw inrichting. Als je jouw koopt voordat de bouw start heb je niet alleen financieel voordeel maar heb je ook vrije keuze in de materialen voor jouw inrichting. We gaan tijdens jouw bezoek samen naar een Mega showroom in Braga of Porto waar alles onder 1 dak voor handen is voor de inrichting van jouw huis. Je krijgt dan een indruk van de mogelijkheden om jouw keuzes te maken.

Wat kan ik kiezen?

Je kan kiezen voor jouw tegels in de badkamers en in de woonkamer, gang, hal, gastentoilet  en bijkeuken.  Voor in de slaapkamers adviseer ik laminaat maar tegels kan natuurlijk ook. Persoonlijk zou ik de tegels van de woonkamer laten doorlopen naar de veranda en het terras, dat geeft een ruimtelijk effect. Je ziet in de showroom ook het hout van de Veranda wanden en plafond. Er is een ruim assortiment aan A+ pelletkachels en keukens waar je uit kan kiezen (de foto bovenaan van een keuken is een voorbeeld). Ook zie je een assortiment aan binnendeuren voor jouw persoonlijk keuze.

Ja, ik wil vrijblijvend als eerste op de hoogte zijn over het wonen van Nu en de ontwikkelingen van het Woonproject.

Email adres voor maandelijkse update: