Tuinhuis is bij het grote huis van 130 m2 met A+ isolatie inclusief

Tuinhuis inclusief

Bij het grote A+ huis van 130 m2 inclusief  Veranda en voorportaal met 2 slaapkamers is het houten tuinhuis van Noors hout inclusief. Het hout in Noorwegen groeit langzamer, daarom is dit hout harder en duurzamer. De afmetingen van het tuinhuis zijn 268 cm x 298 cm.

Een groter tuinhuis of zelfs een Houten studio voor gasten of hobby ruimte met isolatie, dat doet Easy Living Portugal ook! Wij werken altijd met de beste Noorse houtsoorten. Het hout in Portugal is minder geschikt voor hoogwaardige houtbouw.

Woningen met ook meer dan 520 m2 koopgrond

Elke bewoner ontvangt eigen koopgrond van minimaal 520 m2. Easy Living Portugal bouwt met A+ kwaliteit (dat zie je hier zelden in Portugal). Laat je verrassen door de aangename sleutelklaar prijs van het grote A+ huis met ruime veranda en 2 slaapkamers met voor elke slaapkamer een grotere prive badkamer!

Gemeenschappelijke ruimte voor de 2 woonprojecten.