Van harte welkom

Transavia vliegt ook weer Amsterdam-Porto vanaf 11 juni 2020.

Contact Jack Bastiaansen per e/mail: info@easylivingportugal.nl om te laten weten welke dagen jij/jullie hier willen zijn, dan kijk ik in mijn agenda om te zien welke dag ook in mijn agenda past. Tip, plan op tijd, mijn agenda is druk bezet en ik wil graag tijd en aandacht geven voor al jouw vragen. Daar hecht ik waarde aan.

We drinken eerst samen om 11.00 uur een kopje koffie bij Arco Doce in het dorp waar ik woon, op 6 kilometer afstand van het woonproject, en daarna rijden we om 12.00 uur naar Villa Plaza voor een heerlijke Prato de Dia, ik trakteer!

Vervolgens gaan we naar het woonproject zodat je de bouw kan zien.

Een huis kopen en Bewoner zijn en dat alles goed geregeld is, daar sta ik voor. Kopen kan ook op afstand.

Bovenstaande foto is van een eerdere bijeenkomst met mensen die interesse hebben in het wonen van Nu, waaronder kopers/bewoners.

Betaalbaar wonen met een Sociaal Karakter en Privacy, A+ Bouwkwaliteit heeft een naam, Easy Living Portugal.

Nu we bouwen stijgt de vraag. Meer dan 4,5 jaar gedegen voorbereiding is het waard om het wonen van Nu te realiseren.

Hartelijke Groet,

Jack Bastiaansen

Dat is interessant, over anders leven en wonen!