Waarom stijgt de waarde van jouw A+ Portugal Comfort Living woning in de Minho toekomstig?

Wonen in het groene hart van Portugal

De waarde van jouw Portugal Comfort Living nieuwbouw A+ Bungalow in de Minho van Portugal stijgt toekomstig. Waarom lees je verder in dit bericht, maar eerst dit: De ‘geboortestreek’ van Portugal is landelijk, groen, kalm en traditioneel. Je vindt er eindeloze wijngaarden, historische steden en imposante natuurgebieden met prachtige waterelementen en in alle jaargetijden een bijzonder aangenaam klimaat. De streek Minho van Portugal is het favoriete vakantiegebied voor de Portugese bevolking. Wat mij hier in de Minho van Portugal vooral opvalt is dat mensen er voor elkaar zijn en elkaar helpen zonder daar iets voor terug te verwachten. Dat zit in de Minho van Portugal in de genen van mensen. Ik merk ook, elke dag weer, dat hier geen discriminatie en geen sociale onrust is.

Het toerisme neemt, de laatste 15 jaar sterk toe en er zijn ook steeds meer Europese mensen die zich permanent of semi-permanent vestigen in de Minho van Portugal. Ook de Portugese bevolking vanuit Lissabon en Porto zoeken de rust van de Minho en een A+ huis.

Tekort aan A+ nieuwbouwwoningen

Er worden veel te weinig kwalitatief hoogwaardige A+ nieuwbouwwoningen in Portugal gebouwd. Aan de andere kant zie je dat de populariteit om in de Minho van Portugal te wonen internationaal sterk toeneemt.

Bestaande Portugese huizen zijn in het algemeen minder goed gebouwd met vaak isolatie- en vochtproblemen. Ik heb zelf in diverse bestaande Portugese huizen gewoond en liep steeds weer tegen deze problemen aan.

Steeds meer mensen kiezen dus voor een kwalitatief goed gebouwde A+ nieuwbouwwoning van Portugal Comfort Living. Alleen zijn er veel te weinig A+ nieuwbouwwoningen beschikbaar. Hierdoor zal de prijs van jouw A+ nieuwbouwwoning toekomstig stijgen. Praktisch niemand bouwt Hier A+ zoals Portugal Comfort Living werkt.

Tekort aan goede vakmensen

Goede vakmensen in de streek Minho van Portugal vertrekken vaak naar Frankrijk, Zwitserland, maar ook naar de Benelux. De reden is dat de lonen hier lager liggen. Dus er ontstaat in de Minho van Portugal een tekort aan goede vakmensen.

Ik zal goede medewerkers meer moeten betalen. Daarnaast laten wij bouwvakkers overkomen vanuit Angola, Brazilië en Pakistan.

De streek Minho van Portugal staat bekend om de prachtige natuur, in alle jaargetijden een bijzonder aangenaam klimaat en de bijzonder vriendelijke bevolking.

A+ Bouwprojecten

Nature House met Guesthouse en Prive Zwembad.

Betaalbare Comfort Bungalows met groot gemeenschappelijk zwembad, 90% verkocht.

Bouwprijzen 2022-2023 Vastleggen

Sterk stijgende Portugese bouwprijzen 2022-2023

Over

de Bank & Zekerheden

Zwitserse bouwkwaliteit in Portugal

Trots op het A+ Energie certificaat voor al onze projecten!

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Project Team