Jack, ontvang ik die Euro 17.000 en die Euro 7.800 voordeel ook als je al aan het bouwen bent?

Laat je verrassen: Tijdelijk Euro 17.000,– persoonlijk voordeel

Easy Living Portugal maakt betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy voor de kopers van het woonproject mogelijk. het voordeel van Euro 17.000,– is geldig voor aanvang  van de bouw van jouw huis. Dit aanbod is tijdelijk, lees verder waarom.

Waarom heb je Tijdelijk Euro 17.000,– persoonlijk voordeel?

Het antwoord op deze vraag is net zo eenvoudig als de vraag. De financiering van het Easy Living Portugal woonproject kost na de tijdelijke periode geld qua financierings kosten. Daarbij stijgen de bouwprijzen hier op korte termijn omdat het druk is in de bouw en een tekort aan goede vakmensen ontstaat.

Is de overdrachtsbelasting 6,5 %?

Als je het huis koopt voor aanvang van de bouw is de belasting veel lager. Reken in dat geval op ongeveer euro 3250,– (Hiermee bespaar je Euro 7.800,–). Bij een bestaand huis betaal je 6,5% overdrachtsbelasting.

Easy Living Portugal staat voor betaalbare hoogwaardige A+ bouwkwaliteit. Dat is realiseerbaar omdat Jack Bastiaansen zonder tussenpersonen werkt. Easy Living Portugal bouwt met A+ kwaliteit (dat zie je hier zelden in Portugal).

Jack, ontvang ik die Euro 17.000,–  en die Euro 7.800,– voordeel ook als je al aan het bouwen bent?

De eerste kavels die ik ga bouwen zijn kavel 8, 9 en 10. Als je gaandeweg de bouw beslist dan ben je te laat en mis je Euro 17.000,– en betaal je ook Euro 7.800,– meer overdrachtsbelasting. Totaal betaal je dan Euro 24.800,– meer.

Wat is voor het A+ huis met 2 slaapkamers en Veranda tijdelijk gratis?

Complete keuken ter waarde van Euro 5000,–

Electrische rolluiken ter waarde van Euro 5000,–

Vergroting van veranda terras (ter waarde van Euro 2000,–) van 30 m2 met 21 m2 houten terras (Noors hout). Dat maakt 51 m2 buitencomfort. Tegels doorlopend vanaf de woonkamer naar de Veranda en terras doorlopend kan ook en geeft nog meer ruimte effect.

Euro 5000,– korting op de Veranda!

Bovenstaande betreft maar liefst Euro 17.000 persoonlijk voordeel!

De kavels van 520 m2 zijn al bij de prijs inbegrepen.

Vraag vrijblijvend uitgebreide informatie aan

Laat je verrassen door de aangename sleutelklaar prijs van het bovenstaande A+ huis van 136 m2 met 2 slaapkamers en Veranda inclusief verlengd terras!

Easy Living Portugal bouwt met A+ kwaliteit (dat zie je hier zelden in Portugal). Easy Living Portugal staat voor Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy voor de bewoners.

Portugese huizenprijzen blijven onverminderd stijgen.

Contact Jack Bastiaansen per e/mail voor de prijslijst en de tekeningen in detail: info@easylivingportugal.nl

1 januari 2020 Euro 8.500 voordeel i.p.v. Euro 17.000,–

Over de 7 Zekerheden van Easy Living Portugal!

Ja, ik wil vrijblijvend als eerste op de hoogte zijn over het wonen van Nu en de ontwikkelingen van het Woonproject.

Email adres voor maandelijkse update: