Over jouw Persoonlijke Voordeel

Al onze prijzen zijn inclusief 23% b.t.w. en met 5 jaar garantie!

Easy Living Portugal maakt betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy voor de kopers van het woonproject mogelijk.

Wij bouwen altijd met 5 jaar garantie en altijd inclusief 23% b.t.w. voor scherpe prijzen omdat alles direct gaat.

Eind mei 2020 zijn de eerste drie huizen van het betonnen dak met super isolatie voorzien, dan verder met afbouwen van die drie kavels en door met de volgende 2 kavels bouwen. Augustus 2020 zijn er op 8 kavels huizen in aanbouw!

Jack Bastiaansen, Eigenaar en Ontwikkelaar van het Easy Living Portugal, bouwt met A+ Bouwkwaliteit, dat zie je zelden in Portugal!

Waarom gaan de prijzen stijgen

Het antwoord op deze vraag is net zo eenvoudig als de vraag. De bouwkosten stijgen hier op korte termijn omdat het druk is in de bouw en een tekort aan goede vakmensen ontstaat.

Vakmensen vertrekken naar het Buitenland omdat ze daar meer verdienen. Dus ik zal ze meer moeten betalen om voor het Easy Living Portugal te werken. Zelf de maat van jouw woonkamer en 2 slaapkamers bepalen zonder meerprijs!

Als je het huis koopt voor aanvang van de bouw of tijdens de bouw is de overdrachtsbelasting veel lager. Reken in dat geval op 6,5% over Euro 50.000,– zijnde euro 3250,– (Hiermee bespaar je minimaal Euro 7.800,–). Bij een bestaand huis betaal je 6,5% overdrachtsbelasting over de waarde van het huis + de grond.

Wat is voor het grote A+ huis met 2 slaapkamers en Veranda tijdelijk gratis?

Complete keuken ter waarde van Euro 5000,–

Electrische rolluiken ter waarde van Euro 5000,–

De kavels van 520 m2 zijn al bij de prijs inbegrepen.

Vraag vrijblijvend uitgebreide informatie aan

Laat je verrassen door de aangename sleutelklaar prijs van het bovenstaande A+ huis van 133 m2 met 2 slaapkamers en Veranda.

Stel hier jouw vraag over het woonproject, of dat wat voor jou van belang is