Betaalbare Comfort Bungalows

 • Betaalbaar Wonen 130 m2 Groot en een Veranda met een breedte van 15 meter
 • A+ Bouwkwaliteit (uniek in Portugal) met 5 jaar Garantie
 • Inclusief 23% b.t.w., alleen dan is 5 jaar Garantie mogelijk
 • 2 slaapkamers met 2 badkamers en gastentoilet
 • Inclusief Gemeenschappelijke Buitenkeuken!
 • Altijd Minimaal 520m2 Eigen grond en Sleutelklaar
 • 1500 m2 granieten muren voor Privacy en Uitzicht
 • Direct vanaf het project wandelen en fietsen in de natuur!
 • Lokatie is in de Minho, 55 auto minuten vanaf luchthaven Porto
 • Kopen op afstand is Wettelijk geregeld
 • Juist nu in deze tijd, Jack over zelfvoorzienend
 • Jack Bastiaansen staat voor Toekomstbestendig bouwen zonder winstoogmerk! Laat je hier inspireren hoe dat gaat!

Op TV Minho Natuur en Vila do Conde Zee

Privé of Openbaar Videogesprek met Jack plannen.

Jouw Kwartaal-Prijsinstap

Ik besef mij dat ik met de 3 Easy Living Portugal projecten druk leg op de arbeidsmarkt in de bouw. Om garantie te hebben dat ik kan bouwen heb ik met de bouwcombinatie duidelijke prijs instapmomenten afgesproken. Lees hier meer over jouw Kwartaal-Prijsinstap.

Waardestijging Nieuwbouw A+ woning in de Minho

Waarom stijgt de waarde toekomstig?

Video voor jouw inspiratie

Wij bouwen altijd A+ met 5 jaar garantie en altijd inclusief 23% b.t.w. voor scherpe prijzen omdat alles direct gaat! De Huizen zijn 130 m2 groot met een Veranda 15 meter breedte!

Met de Fiets boodschappen doen in Arco de Baulhe.

Adembenemende video over de Minho in Portugal!

Interessante informatie over de omgeving, lokatie.

A+ kwaliteit en 5 jaar garantie

Tussen het hoogste en laagste kavel zit maar liefst 5 meter verschil. Dat maakt het woonproject uniek. Wil je uitleg over de hoogtes neem dan kontakt op om het het grondplan te ontvangen. De hoogtes voor vrij uitzicht zijn een belangrijk element voor de bewoners merken wij vanuit reacties van bewoners en toekomstige bewoners.

Alle kavels op het eerste woonproject hebben bijzonder mooi uitzicht en door de hoogteverschillen met 1500 m2 granieten muren heeft iedereen privacy.

Easy Living Portugal maakt Bijzonder Ruim en Sleutelklaar wonen, 130 m2 binnen/buiten, inclusief inpandige veranda A+ isolatie met maar liefst 160 cm veranda diepte ook nog eens Betaalbaar!

Er is nu ook een tweede woonproject in de verkoop met een duurdere prijsklasse, zelfde Minho streek als het eerste huizen project.

De roots van de bouwcombinatie voor A+ kwaliteit liggen in Zwitserland! Jack wat bedoel jij met Zwitserse A+ Bouwkwaliteit op het Easy Living Portugal is een veel gestelde vraag.

Het klimaat

Over het aangename klimaat Minho Portugal in alle jaargetijden

Wat is allemaal inclusief?

Solide stenen bouw met maar liefst 130 m2 oppervlakte binnen/buiten  inclusief inpandige veranda van 160 centimeter diepte (A+ isolatie)

Een grote woonkamer en een grote keuken.

2 ruime slaapkamers met voor elke slaapkamer een grote aansluitende badkamer.

Naast de 2 volledige badkamers ook een gasten toilet.

Een praktische bijkeuken.

Sfeervolle houten Noorse buiten vloer bij de voordeur met Noorse houten gevel accenten. Vloer kan ook in doorlopende tegels vanuit het huis.

Overdekte Veranda van maar liefst 160 centimeter diepte met Noors hout aan de binnenzijde: vloer, muren en plafond inclusief energiebesparende verlichting.

A+ isolatie van de vloer, muren en dak (isolatie bij dak en muren aan de buitenzijde, dat is de meest effectieve energiezuinige wijze van isoleren!).

Onderhoudsvrije aluminium ramen met A+ dubbel glas.

Bijzonder laag energieverbruik! Energiezuinige A + Pelletkachel in de woonkamer. In de 2 slaapkamers, 2 badkamers A + paneelverwarming.

Energiezuinige A + Warmwatervoorziening met hoge isolatiegraad.

Geen aansluiting op een gasvoorziening met als maar duurder wordend gas en ook geen vastrecht, dat bespaart je elke maand geld!

Wand en vloertegels in de 2 badkamers en het gasten toilet + het sanitair.

Vloertegels in het gehele huis.

Bestrating van jouw eigen toegangspad en parkeerplaats met authentieke Portugese keitjes.

Schilderwerk binnen en buiten.

Ruim voldoende aangelegde electriciteitspunten.

Alle kavels betreft eigen koopgrond van minimaal 520 m2!

Alle prijzen zijn inclusief 23 % b.t.w. en 5 jaar garantie.

Elk huis heeft naast de gemeentelijke aansluiting voor huishoudelijk water een wateraansluiting van de gemeenschappelijke grondpomp op het terrein voor jouw tuinberegening.

Het gemeentelijke water voor huishoudelijk gebruik is goedkoop en inclusief afvalheffing voor huishoudelijk afval. Het afval deponeer je zelf in de afvalcontainers aan de openbare weg en ze doen hier ook aan afvalscheiding voor huishoudelijke afval. Het Easy Living Portugal ontvangt 4 afvalcontainers groot formaat van de gemeente.

Gemeenschappelijk

De bewoners bepalen zelf wat ze willen.

Bijvoorbeeld samen een Electrische auto delen is heel goed mogelijk. Naast kavel 10 zijn er twee openbare parkeerplekken ter beschikking van het project waar een laadpaal geplaatst kan worden. Het verbruik naar ratio is vrij eenvoudig electronisch te regelen. Denk bijvoorbeeld ook aan een gemeenschappelijke moestuin, fruitbomen, wat kleinvee maar ook een houtgestookte buitenkeuken.

De bewoners werken dit soort initiatieven zelf uit, als daar draagvlak voor is. Vanzelfsprekend staat Privacy hoog in het vaandel!

Zelfvoorzienend

De huizen kunnen, door de bewoners samen georganiseerd, deels of geheel los van het electriciteitsnet. Dat gaat met Zonnepanelen en een accusysteem volgens de laatste stand van de techniek.

Als je tijdig beslist kan je kiezen voor het vloer verwarmings en koelings systeem met 70 % energie besparing.

Over het bijzondere gemeenschappelijke terrein

Elk kavel heeft een verschillende hoogte voor ieder zijn/haar privacy. Daarvoor bouwen wij meer dan 1500 m2 karakteristieke Portugese granieten muren! Dit is niet een erfafscheiding tussen de kavels maar muren voor de hoogteverschillen tussen en om de kavels dat het geheel bijzonder dynamisch maakt (vraag gerust naar de detail tekening).

Gemeenschappelijke aangelegde weg van meer dan 2600 m2 (autentieke Portugese keitjes) met energiezuinige lantaarnpalen langs de weg.

Gemeenschappelijk aangelegd zoutwater zwembad, maar liefst 90 m2 ( 5 meter x 18 meter, dan kan je heerlijk baantjes zwemmen!) met verlichting en roldek. Zoutwater zwemt veel fijner dan chloorwater weet ik vanuit persoonlijke ervaring en slaat niet om in groen zoals bij chloorwater. Ook is een zoutwater zwembad beter voor het milieu. Aansluitend aan het zwembad realiseren wij een houten vlonder van 18 meter x 3 meter en bij het zwembad natuurlijk een douche.

Jouw kosten voor de vereniging van eigenaren bedragen slechts Euro 50 per maand.

Over de adembenemende omgeving

Het uitzicht vanaf het woonproject is adembenemend en vanuit het Easy Living Portugal wandel je aan de ene kant van het woonproject zo in de eindeloze natuur en aan de andere kant van het woonproject ligt een uitgestrekt fietspad van maar liefst 40 kilometer lengte. Fietspaden zijn zeldzaam in Portugal. Dit fietspad was vroeger een oude spoorlijn en is met Europese subsidie omgetoverd tot een hoogwaardig fietspad.

Canedo de Basto en Arco de Baulhe

Het woonproject ligt in Canedo de Basto. Dat is een gemeenschap met Charme. Niet alleen door de kracht van het landschap, maar vooral ook door de sympathie van de mensen. Het is een van de tweeëntwintig parochies van het graafschap Celorico de Basto, district van Braga. Het heeft een geschatte oppervlakte van 10 km2 en een inwonende bevolking die nauwelijks de duizend inwoners overtreft.

In Canedo de Basto zijn 2 restaurants voor een uitgebreid dagmenu tussen de middag (euro 6,– inclusief drinken en koffie of thee na). Daarnaast is er in Canedo de Basto een postkantoor met daarnaast een gemeente dependance maar ook een kleinere en grotere supermarkt. De bakker, de visboer en de groenteboer komen desgewenst ook aan de deur.

Op 6 kilometer afstand ligt Arco de Baulhe voor jouw dagelijkse boodschappen en daar zijn veel voorzieningen. Arco de Baulhe is bereikbaar met de auto maar ook via het fietspad. Het begin van het fietspad ligt in Arco de Baulhe. Daar zie je ook het authentieke gerenoveerde station dat nu niet meer als station in gebruik is.

De natuur in deze streek is adembenemend, het weer bijzonder aangenaam in alle jaargetijden + een uitermate vriendelijke en behulpzame lokale bevolking!

Wat is tijdelijk  gratis?

Keuken bijdrage ter waarde van Euro 5000,–

Electrische rolluiken ter waarde van Euro 5000,–

Houten Tuinhuis in de stijl van het project.

Vraag welke 2 laatste kavels op het eerste project nog te koop zijn

Hartelijke groet,

Project Team Easy Living Portugal