Besparing op de overdrachtsbelasting Euro 7.800,– en 3 prijs instapmomenten!

Wij bouwen altijd met 5 jaar garantie en altijd inclusief 23% b.t.w. voor scherpe prijzen omdat alles direct gaat!

Veilig met de auto of vliegtuig naar Portugal

Bovenstaand zie je het grondplan met in de rechthoeken van het grondplan de meters in hoogte. Dat maakt het woonproject ook uniek. Wil je uitleg over de hoogtes neem dan kontakt op. De hoogtes zijn een belangrijk element voor de bewoners merk ik uit reacties van bewoners en toekomstige bewoners.

Easy Living Portugal maakt betaalbaar wonen, 130 m2 binnen/buiten, inclusief inpandige veranda A+ isolatie met maar liefst 160 cm veranda diepte Nu realiseerbaar!

Alle kavels van het woonproject hebben bijzonder mooi uitzicht en door de hoogteverschillen met 1500 m2 granieten muren heeft iedereen privacy. Kopen kan wettelijk op afstand en daarna later hier in Portugal notaris.

Eind mei 2020 zijn de eerste drie huizen van het betonnen dak met super isolatie voorzien, dan verder met afbouwen van die drie kavels en door met de volgende 2 kavels bouwen. September 2020 zijn er op 8 kavels huizen in aanbouw, December 2020 zijn er op 10 kavels huizen in aanbouw. De roots van de bouwcombinatie liggen in Zwitserland!

Gemeenschappelijk en Zelfvoorzienend

Dat is interessant, over anders leven en wonen!

Bijzonder binnen het Easy Living Portugal zijn een Voedselproject, Vervoersproject, 2 Energieprojecten en een Domotica project.

Easy Living Portugal videochannel

Easy Living Portugal staat voor betaalbare hoogwaardige A+ bouwkwaliteit. Dat is realiseerbaar omdat Jack Bastiaansen zonder overhead en zonder tussenpersonen werkt. Easy Living Portugal bouwt met A+ kwaliteit (dat zie je hier zelden in Portugal).

Hier zie je de indeling van het ruime huis en de bijzondere veranda!

Kies zelf jouw voordeel

Naar jouw persoonlijke keuze, voor 30 juni 2020 of voor 30 september 2020 of voor 30 november 2020. Neem kontakt op met Jack Bastiaansen van Easy Living Portugal en vraag naar de prijzen per instapmoment en wat inclusief is info@easylivingportugal.nl

Waarom stijgen de bouwprijzen sterk

Bouwprijzen stijgen hier nu omdat het druk is in de bouw en er structureel een tekort aan goede vakmensen is. Vakmensen zijn vertrokken naar het buitenland omdat ze daar meer verdienen.

Is de overdrachtsbelasting 6,5 %? Als je het huis koopt voor aanvang van de bouw of tijdens de bouw is de belasting veel lager. Reken in dat geval op ongeveer euro 3250,– (Hiermee bespaar je Euro 7800,–). Bij een bestaand (afgebouwd) huis betaal je 6,5% overdrachtsbelasting over de totale waarde.

Aankoop kan op afstand met voorlopige koopakte die bindend is en dan daarna hier in Portugal bij de Notaris tekenen voor de koopakte.

Wat is allemaal inclusief?

Solide stenen bouw met maar liefst 133 m2 oppervlakte binnen/buiten  inclusief inpandige veranda van 160 centimeter diepte (A+ isolatie)

Een grote woonkamer en een grote keuken.

2 ruime slaapkamers met voor elke slaapkamer een grote aansluitende badkamer.

Naast de 2 volledige badkamers ook een gasten toilet.

Een praktische bijkeuken.

Sfeervolle houten Noorse buiten vloer bij de voordeur met Noorse houten gevel accenten. Vloer kan ook in doorlopende tegels vanuit het huis.

Overdekte Veranda van maar liefst 160 centimeter diepte met Noors hout aan de binnenzijde: vloer, muren en plafond inclusief energiebesparende verlichting. Vloer kan ook met doorlopende tegels vanuit de woonkamer naar buiten in de veranda.

A+ isolatie van de vloer, muren en dak (isolatie bij dak en muren aan de buitenzijde, dat is de meest effectieve energiezuinige wijze van isoleren!).

Onderhoudsvrije aluminium ramen met A+ dubbel glas.

Bijzonder laag energieverbruik! Energiezuinige A + Pelletkachel in de woonkamer. In de 2 slaapkamers, 2 badkamers A + paneelverwarming.

Energiezuinige A + Warmwatervoorziening met hoge isolatiegraad.

Geen aansluiting op een gasvoorziening met als maar duurder wordend gas en ook geen vastrecht, dat bespaart je elke maand geld!

Wand en vloertegels in de 2 badkamers en het gasten toilet + het sanitair.

Vloertegels in het gehele huis.

Bestrating van jouw eigen toegangspad en parkeerplaats met authentieke Portugese keitjes.

Schilderwerk binnen en buiten.

70 aangelegde electriciteitspunten.

Alle kavels betreft eigen koopgrond van minimaal 520 m2!

Alle prijzen zijn inclusief 23 % b.t.w. en 5 jaar garantie.

Elk huis heeft naast de gemeentelijke aansluiting voor huishoudelijk water een wateraansluiting van de gemeenschappelijke grondpomp op het terrein voor jouw tuinberegening (ongeveer 80 meter diep).

Het gemeentelijke water voor huishoudelijk gebruik is goedkoop en inclusief afvalheffing voor huishoudelijk afval. Het afval deponeer je zelf in de afvalcontainers aan de openbare weg en ze doen hier ook aan afvalscheiding voor huishoudelijke afval. Het Easy Living Portugal ontvangt 4 afvalcontainers groot formaat van de gemeente.

Gemeenschappelijk

De bewoners bepalen zelf wat ze willen.

Bijvoorbeeld samen een Electrische auto delen is heel goed mogelijk. Naast kavel 10 zijn er twee openbare parkeerplekken ter beschikking van het project waar een laadpaal geplaatst kan worden. De bewoners werken dit soort initiatieven zelf uit, als daar draagvlak voor is. Het verbruik naar ratio is vrij eenvoudig electronisch te regelen.

Zelfvoorzienend

De huizen kunnen deels of geheel los van het electriciteitsnet. Dat gaat met Zonnepanelen en een accusysteem volgens de laatste stand van de techniek.

Tijdens de bouw kan als je tijdig bent  kiezen voor het vloer verwarmings en koelings systeem met 70 % energie besparing via de vloer.

Over het bijzondere gemeenschappelijke terrein

Elk kavel heeft een verschillende hoogte voor ieder zijn/haar privacy. Daarvoor bouwen wij meer dan 1500 m2 karakteristieke Portugese granieten muren! Dit is niet een erfafscheiding tussen de kavels maar muren voor de hoogteverschillen tussen en om de kavels dat het geheel bijzonder dynamisch maakt (vraag gerust naar de detail tekening).

Gemeenschappelijke aangelegde weg van meer dan 2600 m2 (autentieke Portugese keitjes) met energiezuinige lantaarnpalen langs de weg.

Gemeenschappelijk aangelegd zoutwater zwembad, maar liefst 90 m2 ( 5 meter x 18 meter, dan kan je heerlijk baantjes zwemmen!) met verlichting en electrisch roldek. Zoutwater zwemt veel fijner dan chloorwater weet ik vanuit persoonlijke ervaring en slaat niet om in groen zoals bij chloorwater. Ook is een zoutwater zwembad beter voor het milieu. Aansluitend aan het zwembad realiseren wij een houten vlonder van 18 meter x 3 meter en bij het zwembad niet 1 maar 2 douches.

Prachtig aangelegd gemeenschappelijk groen ook bij het zwembad.

Jouw kosten voor onderhoud van het gemeenschappelijke groen, het zwembad, de algemene straat en de Portugese muren voor de niveaverschillen bedragen slechts Euro 50 per maand.

Waarom stijgt de waarde van mijn nieuwbouwwoning?

Over de adembenemende omgeving

Het uitzicht vanaf het woonproject is adembenemend en vanuit het Easy Living Portugal wandel je aan de ene kant van het woonproject zo in de eindeloze natuur en aan de andere kant van het woonproject ligt een uitgestrekt fietspad van maar liefst 40 kilometer lengte. Fietspaden zijn zeldzaam in Portugal. Dit fietspad was vroeger een oude spoorlijn en is met Europese subsidie omgetoverd tot een hoogwaardig fietspad.

Het woonproject ligt in Canedo de Basto. Dat is een gemeenschap met Charme. Niet alleen door de kracht van het landschap, maar vooral ook door de sympathie van de mensen. Het is een van de tweeëntwintig parochies van het graafschap Celorico de Basto, district van Braga. Het heeft een geschatte oppervlakte van 10 km2 en een inwonende bevolking die nauwelijks de duizend inwoners overtreft. In Canedo de Basto zijn 2 restaurants voor een uitgebreid dagmenu tussen de middag (euro 6,– inclusief drinken en koffie of thee na).

Op 6 kilometer afstand ligt Arco de Baulhe voor jouw dagelijkse boodschappen en daar zijn veel voorzieningen. Arco de Baulhe is bereikbaar met de auto maar ook via het fietspad. Het begin van het fietspad ligt in Arco de Baulhe. Daar zie je ook het authentieke gerenoveerde station dat nu niet meer als station in gebruik is.

De natuur in deze streek is adembenemend, het weer bijzonder aangenaam + een uitermate vriendelijke en behulpzame lokale bevolking!

Wat is tijdelijk  gratis?

Complete keuken ter waarde van Euro 5000,–

Electrische rolluiken ter waarde van Euro 5000,–

Houten Tuinhuis in de stijl van het project.

De bouw is in volle gang. Er zijn 3 instapmomenten met jouw passende prijsvoordeel