Continuïteit Easy Living Portugal Gewaarborgd

Over de Continuïteit van Easy Living Portugal

Regelmatig ontvang ik de vraag, Hoe het met alle Easy Living Portugal woonprojecten verder gaat als er met mij persoonlijk toekomstig wat zou gebeuren. Het is van groot belang dat de Continuïteit van alle huidige drie en toekomstige Easy Living Portugal Projecten te allen tijde Gewaarborgd is.

Jeroen van Dortmont is een bijzondere persoonlijke vriend die vanaf het begin betrokken is bij alle woonprojecten van Easy Living Portugal en al vaak hier is geweest, dat elke keer weer bijzonder is. Ik hoop nog vele jaren te leven. Jeroen van Dortmont bouwt de woonprojecten af, mocht mij toekomstig wat gebeuren, lees hier verder:

Ook al ben ik gezond van lijf en leden voel ik mij verplicht de zekerheid van het Easy Living Portugal te allen tijden te waarborgen.

Mocht ik bij leven niet meer kunnen functioneren of kom ik te overlijden, dan is Jeroen van Dortmont de geschikte persoon om het Easy Living Portugal stokje over te nemen. Ooit heb ik Jeroen aangenomen als stagiair en daarna als medewerker.

Nu is Jeroen van Dortmont een succesvolle ondernemer en bezit goed draaiende ondernemingen in diverse Europese landen. Jeroen van Dortmont beschikt over Alleenrechten voor Europese distributie van Hoogwaardige Amerikaanse producten en Hoogwaardige Chinese producten.

De reden dat Jeroen van Dortmont de juiste persoon is ligt in het feit dat Jeroen gewend is aan internationaal zaken doen, op de juiste wijze met klanten en leveranciers communiceert en het Hart op de goede plaats heeft. Jeroen heeft kennis gemaakt met mijn zakelijk netwerk hier in Portugal en ook daar is een klik.

Alles goed geregeld voor de bewoners van het Easy Living Portugal

Natuurlijk hoop ik nog vele jaren in goede gezondheid te leven maar ik vind het van belang om alles binnen het Easy Living Portugal, voor de zekerheid van de bewoners, goed te regelen.

Op maandag 26 november 2018 is bij de Notaris in Portugal samen met Jeroen van Dortmont vastgelegd dat hij Wettelijk opvolger gaat zijn van alle Easy Living Portugal woonprojecten, mocht mij wat gebeuren. Jeroen van Dortmont zet de woonprojecten na mijn overlijden met passie en kennis van zaken dan voort, wettelijk geregeld.

Betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy is het wonen van de toekomst dat nu mogelijk is. Easy Living Portugal bouwt met A+ isolatie, dat zie je zelden in Portugal.