Over Jack en zijn Drijfveer

Wie is Jack Bastiaansen en wat is zijn drijfveer

Jack Bastiaansen is een gedreven man die leeft met Passie vanuit zijn Hart. Voor een Duitse Productiemaatschappij was Jack jarenlang Gepassioneerd werkzaam als Statutair Directeur Benelux. Na deze tijd heeft Jack zaken gedaan in de Minho streek van Portugal en werd verliefd op de streek en de mentaliteit van de lokale bevolking met het hart op de juiste plaats, precies in deze omgeving. Gaandeweg ontstond het idee om betaalbare Zelfvoorzienende woonprojecten te ontwikkelen met een sociaal karakter, privacy voor de bewoners en hoogwaardige A+ kwaliteit + 5 jaar Garantie (zeldzaam in Portugal). Waarom ben jij als koper succesvol in Portugese bouw en aankoop?

Passie Jack Bastiaansen

Zelfvoorzienend & Ontwikkeling van de jeugd Wereldwijd!

Wakkere Mensen

Kopers van Easy Living Portugal kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Stuur gerust een e-mail en kom rechtstreeks in contact met onze kopers info@easylivingportugal.nl 

Jack Bastiaansen staat voor Passie!

Doordat Easy Living Portugal snel groeit is de organisatiestructuur voor de toekomst als drie-eenheid professioneel vorm gegeven.

Passie Jack Bastiaansen Permacultuur en ontwikkeling van de jeugd wereldwijd!

Toekomstbestendig bouwen zonder winstoogmerk! Laat je hier inspireren hoe dat gaat!

Linde te Broek in gesprek met Jack Bastiaansen over Zelfvoorzienend, Permacultuur en Ontwikkeling van de Jeugd Wereldwijd, luister in deze podcast.

Zekerheid & Omarmen Portugese Cultuur

Jack is de initiatiefnemer, ontwikkelaar, financier en eigenaar van alle Easy Living Portugal Woonprojecten. Zekerheid voor de bewoners en voor Easy Living Portugal staat op nummer 1 voor Jack Bastiaansen. Jack Bastiaansen is met zijn vermogen zelf de bank, dat geeft de kopers extra zekerheid.

Over de Bank & Zekerheden

Over Jack en Omarmen Portugese Cultuur

Persoonlijk video Jack Bastiaansen

Persoonlijke video van Jack Bastiaansen over een huis kopen in Portugal. Easy Living Portugal doet alles officieel onder strenge Controle van de Accountant, Notaris en de Belastingdienst, dat zie je zelden in Portugal. Alles zeker geregeld voor de kopers, daar hecht ik Persoonlijk waarde aan.

Wat zijn jouw 5 Zekerheden?

Controle Bouwplanning eerste drie projecten & Kopers

Gemeenschappelijk & Zelfvoorzienend

Jack over Zelfvoorzienend, juist Nu!

Jack verteld over Dorpsgevoel en Zelfvoorzienend.

Bijzonder binnen het Easy Living Portugal zijn een Voedselproject, Vervoersproject, 2 Energieprojecten en een Domotica project.

Relaxte levensstijl, Dankbaarheid voor het Bouwteam en Verkoopteam, nieuwe projecten ontwikkelen.

Over Zwitserse bouwkwaliteit in Portugal

Wij geven door de overheid gegarandeerd 5 jaar garantie. Alle prijzen zijn inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar garantie mogelijk!

Lees hier verder over het weer in Portugal.

Kom rechtstreeks in contact met onze kopers en Voel het Wonen van Nu

Kopers van Easy Living Portugal kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Stuur gerust een e-mail en kom rechtstreeks in contact met onze kopers info@easylivingportugal.nl

Veilig reizen & jouw Kwartaalprijs

De regio Minho & Porto staat op veilig om te reizen

Vraag hier naar jouw Kwartaalprijs.

Over 2022

Zorgeloos bouwen met A+ kwaliteit

Jack Bastiaansen wil betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy ook voor jou mogelijk maken. Hiervoor beschikt Jack na bijna 6 jaar hier in de Minho van Portugal over een uitgebreid Portugees netwerk. Kopen zonder zorgen daar staat Jack voor. Easy Living Portugal bouwt met A+ kwaliteit en 5 jaar garantie (dat zie je zelden in Portugal). Dit moet je lezen, over de kwaliteit van bouwen in Portugal, voordat je een huis koopt.

Al onze Projecten zijn A+

2022: Nature House met Guesthouse en Prive Zwembad.

2021: Betaalbare Comfort Bungalows met groot gemeenschappelijk zwembad.

Toenemende sociale armoede

In verschillende Europese landen ontstaat in toenemende mate sociale armoede. Binnen het Easy Living woonproject in Portugal wonen mensen van alle leeftijden in een betaalbare koopwoning. Steeds meer mensen ervaren dat het prettig is om naast privacy sociaal te leven zonder verplichtingen. Ik zie initiatieven ontstaan waarbij  mensen kennis, levenservaring, eventueel spullen met elkaar delen en ervaren hoe fijn het is om elkaar te helpen. Er is geen enkele verplichting, wonen met een sociaal karakter is een organisch proces met vooral ook privacy voor de bewoners.

Regelmatig ontvang ik vragen over wat mij persoonlijk drijft om Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy voor de bewoners op het Easy Living Portugal te realiseren. In dit audio intervieuw met Linde ten Broek hoor je mijn antwoorden.

Naast belangstelling van zelfstandige Samenwonende mensen is er zeker ook belangstelling van zelfstandige Alleenstaande die naast privacy een vorm van samen zoeken, zonder verplichtingen. Alle Nationaliteiten zijn welkom.

Jouw buurman/buurvrouw in Portugal

Je kunt gewoon een beroep op elkaar doen als je het nodig hebt. Eigenlijk is het te vergelijken met het oude dorpsgevoel waar het vanzelfsprekend was dat je iets voor elkaar overhad en je buurman of buurvrouw hielp zonder dat je elke dag bij elkaar op de koffie moet. Maar het is wel zo handig als jouw buurman/buurvrouw op jouw huis let als je afwezig bent.

Niet iedereen kan of wenst, in eerste instantie, permanent binnen het Easy Living Portugal te wonen. Dat is vanzelfsprekend geen probleem en geeft kansen voor gelijkgestemden om binnen het Easy Living Portugal tijdelijk te wonen. Easy Living Portugal ontvangt die vraag regelmatig en helpt graag belangeloos voor verhuurperiodes vanaf 1 maand.

Interessant videokanaal.

Permacultuur en ontwikkeling van de jeugd wereldwijd!

Jack Bastiaansen is persoonlijk gepassioneerd om de unieke Easy Living Portugal Permacultuur te realiseren met ontwikkeling van de jeugd wereldwijd!

Hartelijke groet 

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Project Team Easy Living Portugal