Over Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living en zijn Drijfveer

Over Anders Leven en ouder worden

Laat je hier inspireren voor jouw persoonlijke toekomst

Elke laatste donderdag van de maand bouwexcursie op de eerste 2 woonprojecten van Portugal Comfort Living

inclusief wijnproeverij, beste wijnhuis van Portugal en exclusief Diner volgens oude Portugese receptuur en dat alles gratis aangeboden door Portugal Comfort Living, schrijf je hier in.

Wie is Jack Bastiaansen en wat is zijn drijfveer

Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living is een gedreven man die leeft met Passie vanuit zijn Hart. Voor een Duitse Productiemaatschappij was Jack jarenlang Gepassioneerd werkzaam als Statutair Directeur Benelux. Na deze tijd heeft Jack zaken gedaan in de Minho streek van Portugal en werd verliefd op de streek en de mentaliteit van de lokale bevolking met het hart op de juiste plaats, precies in de Minho omgeving van Portugal. Gaandeweg ontstond het idee om betaalbare Zelfvoorzienende woonprojecten te ontwikkelen met een sociaal karakter, privacy voor de bewoners en hoogwaardige A+ kwaliteit + 5 jaar Garantie (zeldzaam in Portugal).

Toenemende sociale armoede

In verschillende Europese landen ontstaat in toenemende mate sociale armoede. Binnen de Portugal Comfort Living projecten wonen mensen van alle leeftijden in een betaalbare A+ koopwoning. Steeds meer mensen ervaren dat het prettig is om naast privacy sociaal te leven zonder verplichtingen. Ik zie initiatieven ontstaan waarbij  mensen kennis, levenservaring, eventueel spullen met elkaar delen en ervaren hoe fijn het is om elkaar te helpen. Er is geen enkele verplichting, wonen met een sociaal karakter is een organisch proces met vooral ook privacy voor de bewoners.

Regelmatig ontvang ik vragen over wat mij, Jack Bastiaansen, persoonlijk drijft

om Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy voor de bewoners op het Portugal Comfort Living te realiseren. In dit audio intervieuw met Linde ten Broek hoor je mijn antwoorden.

Naast belangstelling van zelfstandige Samenwonende mensen is er zeker ook belangstelling van zelfstandige Alleenstaande die naast privacy een vorm van samen zoeken, zonder verplichtingen. Alle Nationaliteiten zijn welkom.

Jouw buurman/buurvrouw in Portugal

Je kunt gewoon een beroep op elkaar doen als je het nodig hebt. Eigenlijk is het te vergelijken met het oude dorpsgevoel waar het vanzelfsprekend was dat je iets voor elkaar overhad en je buurman of buurvrouw hielp zonder dat je elke dag bij elkaar op de koffie moet. Maar het is wel zo handig als jouw buurman/buurvrouw op jouw huis let als je afwezig bent.

Niet iedereen kan of wenst, in eerste instantie, permanent binnen het Portugal Comfort Living te wonen. Dat is vanzelfsprekend geen probleem en geeft kansen voor gelijkgestemden om binnen het Portugal Comfort Lving tijdelijk te wonen. Portugal Comfort Living ontvangt die vraag regelmatig en helpt graag belangeloos.

Permacultuur en ontwikkeling van de jeugd wereldwijd!

Jack Bastiaansen is persoonlijk gepassioneerd om Naturetruth te realiseren met ontwikkeling van de jeugd wereldwijd!

Linde te Broek in gesprek met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living

over Zelfvoorzienend, Permacultuur en Ontwikkeling van de Jeugd Wereldwijd, luister in deze podcast.

Zelfvoorzienend & Ontwikkeling van de jeugd Wereldwijd!

Met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living een inspirerend zoomgesprek plannen, dat doe je hier:

Plan hier jouw 30 minuten zoom op de dag dat het jou persoonlijk het beste past.

Kom rechtstreeks in Kontakt met Portugal Comfort Living kopers

Kopers van Portugal Comfort Living kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Kom rechtstreeks in contact met onze kopers

Jack Bastiaansen staat voor Passie, alles Georganiseerd zonder winstoogmerk!

Doordat Portugal Comfort Living snel groeit is de organisatiestructuur voor de toekomst als drie-eenheid professioneel vorm gegeven.

Toekomstbestendig bouwen zonder winstoogmerk! Laat je hier inspireren hoe dat gaat!

Lees hier over Gemeenschappelijk & Zelfvoorzienend, juist Nu!

Zekerheid & Omarmen Portugese Cultuur

Jack is de initiatiefnemer, ontwikkelaar, financier en eigenaar van alle Portugal Comfort Living Woonprojecten. Zekerheid voor de bewoners en voor Portugal Comfort Living staat op nummer 1 voor Jack Bastiaansen. Jack Bastiaansen is met zijn vermogen zelf de bank, dat geeft de kopers extra zekerheid.

Over de Bank & Zekerheden

Over Jack en Omarmen Portugese Cultuur

Persoonlijk video Jack Bastiaansen

Persoonlijke video van Jack Bastiaansen over een huis kopen in Portugal. Portugal Comfort Living doet alles officieel onder strenge Controle van de Accountant, Notaris en de Belastingdienst, dat zie je zelden in Portugal. Alles zeker geregeld voor de kopers, daar hecht ik Persoonlijk waarde aan.

Alles over Herman van Katwijk van Calvos Casas en Rob Smulders van Mondi

Dat lees je hier.

Oplevering tweede project met Nature Houses

Wij leveren de Nature Houses per stuk op. Snel bouwtempo zoals gebruikelijk bij Portugal Comfort Living.

Planning Grondwerkzaamheden & Bouw Nature Houses – Portugal Comfort Living

Strakke bouwplanning eerste en tweede project

Nu de bouw van 10 huizen en oplevering 10 huizen (let op voordelige projectbouw, niet per stuk bouwen maar per 10) van het eerste project met Comfort Bungalows in volle vaart is en het project met Comfort Bungalows nagenoeg uitverkocht is kan je nu zeker zijn van jouw koop op het tweede project met 10 Nature Houses. Werkwijze Jouw 1-2-3 Zekerheid Kavel & Prijs vastleggen Nature Houses.

Altijd inclusief 23 % b.t.w. Alleen dan is 5 jaar Garantie mogelijk!

Aangename prijzen voor A+ kwaliteit zijn zeker omdat alles direct gaat. Lees verder over de Waarheid B.T.W in Portugal.

Wat zijn jouw 5 Zekerheden?

Controle Bouwplanning eerste drie projecten & Kopers

Portugal Comfort Living gemeenschappelijk & Zelfvoorzienend

Jack over Zelfvoorzienend, juist Nu!

Jack verteld over Dorpsgevoel en Zelfvoorzienend.

Bijzonder binnen het Portugal Comfort Living zijn een Voedselproject, Vervoersproject + Energieprojecten.

Relaxte levensstijl, Dankbaarheid voor het Bouwteam en Verkoopteam, nieuwe projecten ontwikkelen.

Over Zwitserse bouwkwaliteit in Portugal

Wij geven door de overheid gegarandeerd 5 jaar garantie. Alle prijzen zijn inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar garantie mogelijk!

Lees hier verder over het weer in Portugal.

Veilig reizen & jouw Kwartaalprijs

De regio Minho & Porto staat op veilig om te reizen

Vraag hier naar jouw Kwartaalprijs.

Zorgeloos bouwen met A+ kwaliteit

Jack Bastiaansen wil betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy ook voor jou mogelijk maken. Hiervoor beschikt Jack na bijna 6 jaar hier in de Minho van Portugal over een uitgebreid Portugees netwerk. Kopen zonder zorgen daar staat Jack voor. Portugal Comfort Living bouwt met A+ kwaliteit en 5 jaar garantie (dat zie je zelden in Portugal). Dit moet je lezen, over de kwaliteit van bouwen in Portugal, voordat je een huis koopt.

Al onze Projecten zijn A+

Nature House met Guesthouse en Prive Zwembad.

Betaalbare Comfort Bungalows met groot gemeenschappelijk zwembad.

Hartelijke groet 

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Verkoopinformatie

P.S. Prive-Zoom Meeting met Jack Bastiaansen