Bestel hier uw gratis tickets voor de Second Home Expo: 3 t/m 5 februari 2018, Flanders Expo Gent en spreek Jack persoonlijk

Ontmoet Jack Bastiaansen op de Second Home Beurs die van 3 tot en met 5 februari 2018 in het beurscomplex Flanders Expo Gent plaats gaat vinden. De beurs is geopend van 11.00 uur tot en met 18.00. U treft Easy Living Portugal op de ruime stand 610. Wij willen betaalbaar wonen met een sociaal karakter voor een brede groep mensen mogelijk maken, Jack Bastiaansen noemt dat Helping & Sharing. Het betreft een woonproject met 10 ruime moderne of klassieke Portugese stenen koophuizen vanaf Euro 120.000,– inclusief eigen grond en inclusief 23% b.t.w. om permanent of semi permanent te bewonen. Het woonproject word gebouwd binnen een prachtige natuurlijke omgeving in het noorden van Portugal. Elke woning heeft een grote woonkamer met een keuken naar uw smaak. De ruime slaapkamers zijn voorzien van een individuele comfortabele badkamer. Er is veel glas oppervlakte om te genieten van de adembenemende natuur.

Wilt u liever voor uw woongenot en/of rendement een huis of meerdere huizen op een individueel gelegen grondstuk in Portugal laten bouwen? Ook daarvoor bent u bent u bij Easy Living Portugal op het juiste adres. Deze beurs heeft al plaats gevonden.