Betaalbaar en Sociaal wonen met Privacy in Portugal

Betaalbaar en Sociaal wonen met Privacy in Portugal

Jouw betaalbaar koophuis met minimaal 520 m2 eigen koopgrond, dat realiseerd Easy Living Portugal. De veranda van maar liefst 160 cm meter diepte over de gehele breedte van het huis maakt van binnen en buiten wonen 1 beleving. Easy Living Portugal bouwt met A+ kwaliteit (dat zie je hier zelden in Portugal).

De eerste kavels die ik ga bouwen zijn kavel 8, 9 en 10 en aansluitend kavel 6 en 7.

Grondstukken zijn inclusief aanleg van het gemeenschappelijke zoutwater zwembad van maar liefst 90 m2 (5 meter x 18 meter) met verlichting in het zwembad en electrisch roldek, niveauverschillen met authentieke muren en de gemeenschappelijke weg met energiezuinige lantaarnpalen rondom. Betaalbaar en Sociaal wonen met Privacy in Portugal.

Kan ik mijn huis op het Easy Living Portugal verhuren?

Vijf jaar garantie en de laagste prijs!

De geboortestreek van Portugal is landelijk, groen, kalm en traditioneel. Je vindt er eindeloze wijngaarden, historische steden en imposante natuurgebieden met prachtige waterelementen. Het Noorden van Portugal staat bekend om de prachtige natuur en in alle jaargetijden een bijzonder aangenaam klimaat.

Sociaal wonen met privacy voor zelfstandige Samenwonende en zelfstandige Alleenstaanden

Easy Living wil betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy voor de bewoners mogelijk maken. Binnen het Easy Living woonproject wonen mensen van alle leeftijden in een moderne of klassieke koopwoning. Het betreft een kleinschalig woonproject voor zelfstandige Samenwonende en zelfstandige Alleenstaanden waar 10 koophuizen op eigen koopgrond (permanent of semi-permanent verblijf) gerealiseerd worden. Omdat wij zonder overhead en zonder tussenpersonen werken is jouw aankoopprijs voor kwaliteit extra scherp.

Wat is allemaal inclusief voor het grote A+ huis van 136 m2!

Niet iedereen wenst, in eerste instantie, permanent binnen het Easy Living Portugal te wonen. Dat is vanzelfsprekend geen probleem en geeft eventueel kansen voor gelijkgestemde om binnen het Easy Living Portugal tijdelijk te wonen. Je kent vast wel passende bewoners die tijdelijk binnen het woonproject met een sociaal karakter willen wonen als je even afwezig bent.

Kijk hier en zie in 1 minuut en 10 seconde het bouwterrein en de prachtige omgeving vanuit de lucht.

Alle bewoners leven met privacy in een eigen koopwoning. Je kunt gewoon een beroep op elkaar doen als je het nodig hebt. Eigenlijk is het te vergelijken met het oude dorpsgevoel waar het vanzelfsprekend was dat je iets voor elkaar overhad en je buurman of buurvrouw hielp zonder dat je elke dag bij elkaar op de koffie moet. Maar het is wel zo handig als uw buurman/buurvrouw op jouw huis let als je afwezig bent. Naast belangstelling van samenwonende mensen is er ook belangstelling van alleenstaanden die naast veel privacy een vorm van samen zoeken. Durven we onze nek uit te steken of volgen we de processierups?

Met wie heb je te maken

Jack Bastiaansen is een gedreven internationale ondernemer die onderneemt met passie vanuit zijn hart. Voor een Duitse productiemaatschappij was Jack jarenlang werkzaam als Directeur Benelux. Na deze tijd heeft Jack zaken gedaan in het Noorden van Portugal en werd verliefd op de streek en de mentaliteit van de lokale bevolking in het noorden van Portugal. Hij woont daar sinds 2015. Gaandeweg ontstond het idee om een woonproject te ontwikkelen met een sociaal karakter, privacy en betaalbare koopwoningen. Jack is initiatiefnemer en financier van Easy Living Portugal en heeft een uitgebreid Portugees netwerk om het woonproject te realiseren. Lees hier meer over Jack Bastiaansen.

Belastingen

Portugal heft gedurende 10 jaar na emigratie geen inkomstenbelasting op pensioenen, echter dit voordeel is er wel voor Belgische mensen, maar niet voor Nederlanders omdat Nederland in haar belastingverdrag heeft staan dat als Portugal niet heft, Nederland dat wel mag doen, dus dit voordeeltje gaat aan de Nederlandse neuzen voorbij. Er zijn echter andere belastingtechnische voordelen t.o.v. Nederland. Portugal kent geen vermogensbelasting. Jouw koophuis in Portugal wordt niet belast in Nederland en ook niet in Portugal. Portugal heft geen erfbelasting in de 1e lijn bij overlijden indien men komt te overlijden 10 jaar na emigratie.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Elke vraag is welkom, niet alleen over de huizen maar ook over het land en de gebruiken. Easy Living Portugal bouwt met A+ kwaliteit (dat zie je hier zelden in Portugal). Vraag hier de prijslijst aan.

Easy Living Portugal staat voor Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy voor de bewoners. Plan hier jouw bezoek

Voordelige kavelreservering, lage aankoop belasting, 4% spaarrente!

Portugese huizenprijzen blijven onverminderd stijgen.