Over de locatie van het woonproject in de groenste streek van Portugal

Bijzondere locatie

Met gepaste trots tonen wij u de locatie van het woonproject in de groenste streek van Portugal. Direct naast het woonproject ligt een uitgestrekt fietspad met prachtig uitzicht en aan de andere zijde van het woonproject wandelt u zo in de adembenemende natuur.

De Minho is de groenste streek van Portugal. Niet voor niets noemen de Portugezen de Provincie Minho het mooiste en meest authentieke gebied van hun land. De Provincie Minho in het noorden van Portugal is het favoriete vakantiegebied voor de Portugese bevolking. Het noorden van Portugal kenmerkt zich door de vriendelijke bevolking, een bijzonder aangenaam klimaat, prachtige natuur en gezonde lucht.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Project Team Easy Living Portugal