Schrijf nu in voor de eenmalige informatiebijeenkomst, 10 oktober 2017 in Breukelen, over het wonen van de toekomst in Portugal. Uw eerste of tweede huis.

Dinsdag 10 oktober 2017, 19.30 uur, bent u van harte welkom voor uw informatiebijeenkomst bij van der Valk in Breukelen over het wonen van de toekomst in Portugal. Tijdens deze bijeenkomst ontvangt u niet alleen informatie over het woonprojekt en de woningen maar ook over het land en de streek. Natuurlijk is er ook gelegenheid om uw vragen te stellen, dat kan ook 1 op 1. Binnen het Easy Living woonproject in Portugal wonen mensen van alle leeftijden in een comfortabele koopwoning (permanent of semi-permanent verblijf). Bent u geïnteresseerd in een bijzonder betaalbare woning in het groenste gedeelte van Portugal om comfortabel en relaxed te leven? U koopt al een nieuw gebouwde ruime woning vanaf Euro 69.000. Het betreft nieuw gebouwde koopwoningen om permanent of tijdelijk te bewonen.

De locatie (Van der Valk, Stationsweg 91 in Breukelen) is bereikbaar met de trein op loopafstand en u kunt gratis parkeren als u met de auto komt.