Grondplan van bijzonder betaalbare woningen om comfortabel te leven in het groenste gedeelte van Portugal.

Geweldige lokatie

Met gepaste trots tonen wij u het grondplan van 1 van de woonprojecten die door Easy Living Portugal gerealiseerd wordt. Bent u geïnteresseerd in een bijzonder betaalbare woning in het groenste gedeelte van Portugal? Naar keuze Portugese isolatie of muren, dak, vloer en ramen A+ isolatie.

De huizen kunnen uitgevoerd worden met 1, 2 of meer slaapkamers. De huizen zijn aanmerkelijk goedkoper dan de objecten op Nederlandse (veel grotere) woonprojecten. De huizen zijn geschilderd en voorzien van, sanitair, wand/vloertegels en een economische pelletkachel. Direct naast het woonproject ligt een uitgestrekt fietspad met prachtig uitzicht en aan de andere zijde van het woonproject wandelt u zo in de adembenemende natuur.