Bent u geïnteresseerd in een bijzonder betaalbare woning om comfortabel en relaxed te leven in het groenste gedeelte van Portugal?

Bent u geïnteresseerd in een bijzonder betaalbare woning om comfortabel en relaxed te leven in het groenste gedeelte van Portugal?

Easy Living Portugal bouwt comfortabele koopwoningen in Portugal, voor permanente of tijdelijke bewoning. Elke woning heeft een ruime woonkamer met aansluitend een keuken naar uw smaak. Er is veel glas oppervlakte om te genieten van de adembenemende natuur. Naar keuze Portugese isolatie of muren, dak, vloer en ramen A+ isolatie. Op het terrein wordt een gemeenschappelijke weg met sfeervolle lichten  rondom de weg en een gemeenschappelijk zoutwater zwembad gerealiseerd. Let op, onze prijzen zijn inclusief btw! Allemaal aanmerkelijk goedkoper dan de objecten op Nederlandse (veel grotere) parken. Bent u geïnteresseerd in een bijzonder betaalbare woning om comfortabel en relaxed te leven in het groenste gedeelte van Portugal? Ga dan naar contact voor meer informatie.