Woonproject

Betaalbaar en Sociaal wonen met Privacy

Easy Living maakt Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy mogelijk. Binnen het Easy Living woonproject wonen mensen van alle leeftijden in een moderne of klassieke koopwoning. De veranda van maar liefst 2 meter diepte over de gehele breedte van het huis maakt van binnen en buiten wonen 1 beleving.

Het betreft een kleinschalig woonproject waar 11 huizen (permanent of semi-permanent verblijf) gerealiseerd worden. Omdat wij zonder overhead en met directe bouwpartners werken is jouw aankoopprijs extra scherp.

Kijk hier en zie in 1 minuut en 10 seconde het bouwterrein en de prachtige omgeving vanuit de lucht!

Eigen koopwoning

Alle bewoners leven met privacy in een eigen koopwoning. Je kunt gewoon een beroep op elkaar doen als je het nodig hebt. Eigenlijk is het te vergelijken met het oude dorpsgevoel waar het vanzelfsprekend was dat je iets voor elkaar overhad en je buurman of buurvrouw hielp zonder dat je elke dag bij elkaar op de koffie moet. Maar het is wel zo handig als de buurman/buurvrouw op jouw huis let als je afwezig bent.

Lees hier over een kleinschalig strand vlakbij het woonproject.

Woningen met meer dan 500 m2 koopgrond

Elke bewoner ontvangt eigen koopgrond van meer dan 500 m2. Tot en met 30 juni 2019 gratis electrische rolluiken. Op verzoek zijn er veel keuzemogelijkheden in de prijslijst van Easy Living Portugal: Vraag hier de prijslijst aan.

Het eerste huis wordt in de zomer van 2019 opgeleverd. Wij bouwen bungalows met een plat dak en tevens zijn er op 3 van de 11 kavels, indien tijdig beslist, huizen met een puntdak mogelijk (ook met een oranje Portugees laag dak).

Voor Alleenstaande en Samenwonende

Naast belangstelling van Samenwonende mensen is er ook belangstelling van zelfstandige Alleenstaande die naast privacy een vorm van samen zoeken.

Niet iedereen kan of wenst, in eerste instantie, permanent binnen het Easy Living Portugal te wonen. Dat is vanzelfsprekend geen probleem en geeft eventueel kansen voor gelijkgestemde om binnen het Easy Living Portugal tijdelijk te wonen. Je kent vast wel passende bewoners die tijdelijk binnen het woonproject met een sociaal karakter willen wonen als je even afwezig bent.

Easy Living Portugal staat voor Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy. Plan hier jouw bezoek