Woonproject

Betaalbaar en Sociaal wonen met Privacy

Easy Living maakt Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy mogelijk. Binnen het Easy Living woonproject wonen mensen van alle leeftijden in een moderne of klassieke koopwoning. De veranda van maar liefst 2 meter diepte over de gehele breedte van het huis maakt van binnen en buiten wonen 1 beleving. De streek Minho in Portugal staat bekend om de prachtige natuur en in alle jaargetijden een bijzonder aangenaam klimaat.

Het betreft een kleinschalig woonproject waar 10 huizen (permanent of semi-permanent verblijf) gerealiseerd worden. Omdat wij zonder overhead en zonder tussenpersonen werken is jouw aankoopprijs extra scherp.

Kijk hier en zie in 1 minuut en 10 seconde het bouwterrein en de prachtige omgeving vanuit de lucht!

Eigen koopwoning

Alle bewoners leven met privacy in een eigen koopwoning. Je kunt gewoon een beroep op elkaar doen als je het nodig hebt. Eigenlijk is het te vergelijken met het oude dorpsgevoel waar het vanzelfsprekend was dat je iets voor elkaar overhad en je buurman of buurvrouw hielp zonder dat je elke dag bij elkaar op de koffie moet. Maar het is wel zo handig als de buurman/buurvrouw op jouw huis let als je afwezig bent.

Vijf jaar garantie en de laagste prijs!

Wat is allemaal inclusief voor het grote A+ huis van 136 m2!

Woningen met meer dan 520 m2 koopgrond

Elke bewoner ontvangt eigen koopgrond van minimaal 520 m2! Op verzoek zijn er veel keuzemogelijkheden in de prijslijst van Easy Living Portugal. Easy Living Portugal bouwt met A+ kwaliteit (dat zie je hier zelden in Portugal). Tijdelijk ontvang je bij het grote A+ huis van 136 m2 Euro 17.000,- voordeel. Dit voordeel vervalt na tijdelijk definitief, lees hier waarom. Laat je verrassen door de aangename sleutelklaar prijs van het grote huis met 2 slaapkamers.

Jack, ontvang ik die Euro 17.000,–  en die Euro 7.340,– voordeel ook als je al aan het bouwen bent?

De eerste kavels die ik ga bouwen zijn kavel 8, 9 en 10. Als je gaandeweg de bouw beslist dan ben je te laat en mis je Euro 17.000,– en betaal je ook Euro 7.340 meer overdrachtsbelasting. Totaal betaal je dan Euro 24.340,– meer.

Easy Living Portugal bouwt bungalows (A+ isolatie) met een plat dak en tevens zijn er op 2 van de 10 kavels, indien tijdig beslist! huizen met een puntdak mogelijk (ook met een oranje Portugees laag dak)

Voor Alleenstaande en Samenwonende

Naast belangstelling van zelfstandige Samenwonende mensen is er ook belangstelling van zelfstandige Alleenstaanden die naast privacy een vorm van samen zoeken. Durven we onze nek uit te steken of volgen we de processierups?

Niet iedereen kan of wenst, in eerste instantie, permanent binnen het Easy Living Portugal te wonen. Dat is vanzelfsprekend geen probleem en geeft eventueel kansen voor gelijkgestemde om binnen het Easy Living Portugal tijdelijk te wonen. Je kent vast wel passende bewoners die tijdelijk binnen het woonproject met een sociaal karakter willen wonen als je even afwezig bent.

Kan ik mijn huis op het Easy Living Portugal verhuren?

Easy Living Portugal staat voor Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy voor de bewoners. Plan hier jouw bezoek

Voordelige kavelreservering, lage aankoop belasting, 4% spaarrente!

Portugese huizenprijzen blijven onverminderd stijgen.