Woonproject

Betaalbaar en Sociaal wonen met Privacy

Easy Living wil betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy voor de bewoners mogelijk maken. Binnen het Easy Living woonproject wonen mensen van alle leeftijden in een moderne of klassieke koopwoning.

Het betreft een kleinschalig woonproject waar 11 huizen (permanent of semi-permanent verblijf) gerealiseerd worden. Omdat wij zonder overhead en met directe bouwpartners werken is de aankoopprijs extra scherp.

Kijk hier en zie in 1 minuut en 10 seconde het bouwterrein en de prachtige omgeving vanuit de lucht!

Alle bewoners leven met privacy in een eigen koopwoning. Je kunt gewoon een beroep op elkaar doen als je het nodig hebt. Eigenlijk is het te vergelijken met het oude dorpsgevoel waar het vanzelfsprekend was dat je iets voor elkaar overhad en je buurman of buurvrouw hielp zonder dat je elke dag bij elkaar op de koffie moet. Maar het is wel zo handig als de buurman/buurvrouw op jouw huis let als je afwezig bent.

Kijk hier en geniet van het digitale fotoalbum over de omgeving, de huizen en de indeling van de huizen.

Je koopt al een huis vanaf Euro 120.000,– sleutelklaar met eigen grond en inclusief 23% b.t.w.

Naar keuze Portugese isolatie of muren, dak, vloer en ramen A+ isolatie voor de prijs van A isolatie! De eerste kopers hebben de eerste keuze voor een groter kavel zonder meerprijs. Dat is een interessant voordeel voor jou persoonlijk. Vraag hier de prijslijst aan. Het eerste huis wordt in de zomer van 2019 opgeleverd.

Indeling met 1, 2 of 3 slaapkamers of naar jouw eigen wens.

Naast belangstelling van samenwonende mensen is er ook belangstelling van alleenstaande die naast privacy een vorm van samen zoeken.

Niet iedereen wenst, in eerste instantie, permanent binnen het Easy Living Portugal te wonen. Dat is vanzelfsprekend geen probleem en geeft eventueel kansen voor gelijkgestemde om binnen het Easy Living Portugal tijdelijk te wonen. Je kent vast wel passende bewoners die tijdelijk binnen het woonproject met een sociaal karakter willen wonen als je even afwezig bent.

Easy Living Portugal staat voor Betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy!