Woonproject

Betaalbaar en Sociaal wonen met Privacy

Easy Living wil betaalbaar wonen met een sociaal karakter en veel privacy voor u mogelijk maken. Binnen het Easy Living woonproject wonen mensen van alle leeftijden in een moderne of klassieke koopwoning.

Het betreft een kleinschalig woonproject met een sociaal karakter waar 11 huizen (permanent of semi-permanent verblijf) gerealiseerd worden. Omdat wij zonder overhead en met directe bouwpartners werken is uw aankoopprijs extra scherp.

De eerste kopers hebben de eerste keuze voor een groter kavel zonder meerprijs. Dat is een interessant voordeel voor u persoonlijk dat de waarde van uw investering vergroot.

Kijk hier en zie in 1 minuut en 10 seconde het bouwterrein en de prachtige omgeving vanuit de lucht!

In verschillende Europese landen ontstaat in toenemende mate sociale armoede. Binnen het Easy Living woonproject in Portugal wonen mensen van alle leeftijden in een betaalbare koopwoning. Steeds meer mensen ervaren dat het prettig is om naast veel privacy sociaal te leven zonder verplichtingen. Wij zien initiatieven ontstaan waarbij  mensen kennis, levenservaring, eventueel spullen met elkaar delen en ervaren hoe fijn het is om elkaar te helpen.  Er is geen enkele verplichting, wonen met een sociaal karakter is een organisch proces met privacy voor de bewoners.

Kijk hier en geniet van het digitale fotoalbum over de omgeving, de huizen en de indeling van de huizen.

U koopt al een huis vanaf Euro 120.000,– sleutelklaar met eigen grond en inclusief 23% b.t.w.

Al onze huizen worden gebouwd met Energielabel A of zelfs met Energielabel A+ U koopt al een huis vanaf Euro 120.000,– sleutelklaar met eigen grond en inclusief 23% b.t.w.

Tot en met 31 december 2018 speciale prijzen voor de eerste beslissers. Vraag hier de prijslijst aan.

Onderhoud van het gemeenschappelijke terrein en het zwembad kost maximaal Euro 50 per maand!

Indeling met 1, 2 of 3 slaapkamers of naar uw eigen wens. Kijk hier voor de plattegrond van het huis met 2 slaapkamers.

Alle bewoners leven met veel privacy in een eigen koopwoning. U kunt gewoon een beroep op elkaar doen als u het nodig heeft. Eigenlijk is het te vergelijken met het oude dorpsgevoel waar het vanzelfsprekend was dat je iets voor elkaar overhad en je buurman of buurvrouw hielp zonder dat je elke dag bij elkaar op de koffie moet. Maar het is wel zo handig als uw buurman/buurvrouw op uw huis let als u afwezig bent.

Naast belangstelling van samenwonende mensen is er ook belangstelling van alleenstaande die naast privacy een vorm van samen zoeken.

Niet iedereen wenst, in eerste instantie, permanent binnen het Easy Living Portugal te wonen. Dat is vanzelfsprekend geen probleem en geeft eventueel kansen voor gelijkgestemde om binnen het Easy Living Portugal tijdelijk te wonen. U kent vast wel passende bewoners die tijdelijk binnen het woonproject met een sociaal karakter willen wonen als u even afwezig bent.

Heeft u interesse, neem vrijblijvend contact op met Easy Living Portugal. Elke vraag is welkom, niet alleen over de huizen maar ook over het land en de gebruiken, eventuele emigratie of uw vragen die voor u persoonlijk van belang zijn.

September 2018: De eerste 2 huizen zijn verkocht. De eerste kopers ontvangen de eerste keuze voor een groter kavel zonder meerprijs!