Woonproject

Betaalbaar wonen met een sociaal karakter

Easy Living wil betaalbaar wonen met een sociaal karakter voor u mogelijk maken. Binnen het Easy Living woonproject wonen mensen van alle leeftijden in een moderne of klassieke koopwoning.

Het betreft een kleinschalig woonproject met een sociaal karakter waar 10 huizen (permanent of semi-permanent verblijf) gerealiseerd worden. Omdat wij zonder overhead en met directe bouwpartners werken is uw aankoopprijs extra scherp.

Alle bewoners leven met veel privacy in een koopwoning met eigen grond

Al onze huizen worden gebouwd met Energielabel A of zelfs met Energielabel A+ U koopt al een huis vanaf Euro 69.000,– Lees hier verder over het woonproject en het huis dat wij mei 2018 gaan bouwen.

Alle bewoners leven met veel privacy in een eigen koopwoning. U kunt gewoon een beroep op elkaar doen als u het nodig heeft. Eigenlijk is het te vergelijken met het oude dorpsgevoel waar het vanzelfsprekend was dat je iets voor elkaar overhad en je buurman of buurvrouw hielp zonder dat je elke dag bij elkaar op de koffie moet. Maar het is wel zo handig als uw buurman/buurvrouw op uw huis let als u afwezig bent.

Niet iedereen wenst, in eerste instantie, permanent binnen het Easy Living Portugal te wonen. Dat is vanzelfsprekend geen probleem en geeft eventueel kansen voor gelijkgestemde om binnen het Easy Living Portugal tijdelijk te wonen. U kent vast wel passende bewoners die tijdelijk binnen het woonproject met een sociaal karakter willen wonen als u even afwezig bent.

Heeft u interesse, neem vrijblijvend contact op met Easy Living Portugal. Elke vraag is welkom, niet alleen over de huizen maar ook over het land en de gebruiken, eventuele emigratie of uw vragen die voor u persoonlijk van belang zijn.