Inspirerende omgeving

Wonen in het groene hart van Portugal

De ‘geboortestreek’ van Portugal is landelijk, groen, kalm en traditioneel. Je vindt er eindeloze wijngaarden, historische steden en imposante natuurgebieden met prachtige waterelementen. De streek Minho in Portugal staat bekend om de prachtige natuur en in alle jaargetijden een bijzonder aangenaam klimaat. Nabij het woonproject ligt ook een kleinschalig strand. Over de streek Minho waar het Easy Living Portugal woonproject gelegen is.


Er voor elkaar zijn en adembenemende natuur

De streek Minho is het favoriete vakantiegebied voor de Portugese bevolking. Wat mij hier in het noorden van Portugal vooral opvalt is dat mensen er voor elkaar zijn en elkaar helpen zonder daar iets voor terug te verwachten. Dat zit in het noorden van Portugal in de genen van mensen. Ik merk ook, elke dag weer, dat hier geen discriminatie en geen sociale onrust is.

De streek Minho in Portugal is de groenste streek van Portugal. Pitorreske marktstadjes, heerlijk en goedkoop uit eten en sprankelende vinho verde (‘groene wijn’), het religieuze centrum Braga, Ponte de Lima met haar beroemde brug en het nationale park Peneda-Gerês… Het zijn maar enkele van de vele bezienswaardigheden in deze regio. Niet voor niets noemen de Portugezen het noorden van Portugal het mooiste en meest Authentieke gebied van hun land. Schijnt de Zon altijd in Portugal?

Binnen 1 uur tijd ben je op het vliegveld Porto

De natuur is adembenemend om eindeloos te wandelen, te fietsen, te varen en te zwemmen. Voor paardenliefhebbers is de Minho streek bij uitstek geschikt om urenlang paard te rijden in de natuur.

Binnen 1 uur tijd ben je op het vliegveld Porto. Van daaruit is het goedkoop vliegen met bijvoorbeeld Ryanair en Transavia. Portugal beschikt over een kwalitatief hoogwaardig wegennetwerk.

Zie het Easy Living Portugal in Google Earth

Onderstaand zie je een mini-documentaire van 11 minuten over Cabeceiras de Basto en de omgeving. Het huidige bouwproject ligt in Canedo de Basto, afslag Dentro. Dat is 6 kilometer afstand van Arco de Baulhe met alle voorzieningen en 12 kilometer afstand van Cabeceiras de Basto met alle voorzieningen. De coördinaten van het Easy Living Portugal voor Google Earth zijn: 41º27’1.09″N  7º57’29.81″W  Als je hier klikt zie je het terrein in Google Earth toen het nog onbewerkt was en kan je in en uitzoomen over de omgeving. Het openen van Google Earth duurt even. Google Earth kan je ook via de link installeren als je het nog niet hebt.

Zie in 1 minuut en 10 seconde het bouwterrein en de prachtige omgeving vanuit de lucht!


Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden vanEasy Living Portugal


Meer informatie

Ook interesse in een woning op het Easy Living? Of wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn?

Jack Bastiaansen beantwoordt met al zijn passie uw vragen over het woonprojekt!

Nieuwsbrief

[recaptcha]