Inspirerende omgeving

Wonen in het groene hart van Portugal

De ‘geboortestreek’ van Portugal is landelijk, groen, kalm en traditioneel. Je vindt er eindeloze wijngaarden, historische steden en imposante natuurgebieden met prachtige waterelementen en een bijzonder aangenaam klimaat. Lees hier over een kleinschalig strand vlakbij het woonproject.


Er voor elkaar zijn en adembenemende natuur

Het noorden van Portugal is het favoriete vakantiegebied voor de Portugese bevolking. In elk jaargetijde is het genieten van het fijne weer. Wat mij hier in het noorden van Portugal vooral opvalt is dat mensen er voor elkaar zijn en elkaar helpen zonder daar iets voor terug te verwachten. Dat zit in het noorden van Portugal in de genen van mensen. Ik merk ook, elke dag weer, dat hier geen discriminatie en geen sociale onrust is.

Het noorden van Portugal is de groenste streek van Portugal. Pitorreske marktstadjes, heerlijk en goedkoop uit eten en sprankelende vinho verde (‘groene wijn’), het religieuze centrum Braga, Ponte de Lima met haar beroemde brug en het nationale park Peneda-Gerês… Het zijn maar enkele van de vele bezienswaardigheden in deze regio. Niet voor niets noemen de Portugezen het noorden van Portugal het mooiste en meest Authentieke gebied van hun land.

Binnen 1 uur tijd ben je op het vliegveld Porto

De natuur is adembenemend om eindeloos te wandelen, te fietsen, te varen en te zwemmen. Voor paardenliefhebbers is de streek bij uitstek geschikt om urenlang paard te rijden in de natuur.

Binnen 1 uur tijd ben je op het vliegveld Porto. Van daaruit is het goedkoop vliegen met bijvoorbeeld Ryanair en Transavia. Portugal beschikt over een kwalitatief hoogwaardig wegennetwerk.

Mini-documentaire

Onderstaand zie je een mini-documentaire van 11 minuten over Cabeceiras de Basto en de omgeving. Het huidige bouwproject ligt in Canedo de Basto, afslag Dentro. Dat is 6 kilometer afstand van Arco de Baulhe met alle voorzieningen en 12 kilometer afstand van Cabeceiras de Basto met alle voorzieningen.

Zie in 1 minuut en 10 seconde het bouwterrein en de prachtige omgeving vanuit de lucht!

Plan hier jouw bezoek


Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden vanEasy Living Portugal


Meer informatie

Ook interesse in een woning op het Easy Living? Of wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn?

Jack Bastiaansen beantwoordt met al zijn passie uw vragen over het woonprojekt!

Nieuwsbrief