Kan ik mijn huis op het Easy Living Portugal verhuren?

Kan ik mijn huis op het Easy Living Portugal verhuren is een veel gestelde vraag. De Basis van het Easy Living Portugal woonproject is Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy, A+ bouwkwaliteit (dat zie je zelden in Portugal).

Mijn doelgroep voor het woonproject met A+ woningen en een sociaal karakter is 50 plus, 60 plus. Niet iedereen kan in eerste instantie permanent op het woonproject komen wonen. Ik woon zelf toekomstig permanent op het eerste woonproject. Ik ontvang ook veel vragen van 60 plus mensen die tijdelijk willen huren. Belangrijk is dat het gelijkgestemde zijn. Vanuit Easy Living portugal maak ik toekomstig een internet portal waardoor gelijkgestemde mensen rechtstreeks bij jou kunnen huren zonder dat Easy Living Portugal kosten berekend. De Portugese medebevolking in de buurt helpt graag met de sleuteloverdracht, schoonmaak en tuinonderhoud.

Zelf betaal je maar Euro 50,– per maand aan parkkosten of minder. Easy Living Portugal zit daar niet tussen met marge. Ik zelf betaal ook Euro 50,– per maand parkkosten. Wat overblijft kunnen we gemeenschappelijk bezit zoals een barbequeplaats, druiven zijkant terrein, een hottube bij het zwembad of wat anders van realiseren.

Heb je gedachtes voor ontwikkeling, fijn om te sparren!

Ontmoet elkaar & Easy Living Portugal persoonlijk, zondag 22 september 2019, 1300 uur. Van harte welkom in de sfeervolle panorama room met bijzonder uitzicht over Utrecht!

Meer informatie

Ontmoet Elkaar & Easy Living Portugal persoonlijk, maandag 7 oktober 2019, 19.30 uur. Van harte welkom in de sfeervolle panorama room met bijzonder uitzicht over Utrecht!

Meer informatie

Ontmoet elkaar & Easy Living Portugal persoonlijk op zondag 22 september of maandag 7 oktober. Klik hier voor meer informatie .