Durven we onze nek uit te steken of volgen we de processierups?

Waarom samen?

Portugezen en samen dat is het krachtpunt wat hen met elkaar verbindt. Je durven openstellen voor samen zonder je te storen aan wat een ander ervan vindt.

Er hangt iets in de lucht  … tijden gaan veranderen. Er is iets wat ons drijft een samenspel van krachten. Het roept en trekt en duwt maar we lijken niet bij machte. Maar hoe moet dat dan als we er willen zijn voor anderen?  Zullen we dan niet eerst ons denken moeten veranderen? We weten immers dat niets ons écht kan bekoren, zolang onze innerlijke stormen onze gemoedsrust nog verstoren!

Dus weg met al die angsten en onzekerheden.

Portugal en samen … warmhartig en onvoorwaardelijk. Easy Living … op weg naar een ¨rijk¨ vervuld sociaal leven.

Wat denk je … ben jij klaar voor ¨de beleving¨?

Welcome in Portugal,

Een gelijkgestemde

Ontmoet elkaar & Easy Living Portugal persoonlijk, zondag 22 september 2019, 1300 uur. Van harte welkom in de sfeervolle panorama room met bijzonder uitzicht over Utrecht!

Meer informatie

Ontmoet Elkaar & Easy Living Portugal persoonlijk, maandag 7 oktober 2019, 19.30 uur. Van harte welkom in de sfeervolle panorama room met bijzonder uitzicht over Utrecht!

Meer informatie

Ontmoet elkaar & Easy Living Portugal persoonlijk op zondag 22 september of maandag 7 oktober. Klik hier voor meer informatie .