Kennismaken met mogelijke medebewoners in Portugal en Euro 500,– reiskostenvergoeding bij aankoop van een huis

Kennismaken met mogelijke medebewoners in Portugal en Euro 500,– reiskostenvergoeding bij aankoop van een huis
Kennismaken met mogelijke medebewoners in Portugal nu al meer dan eer dan 400 mensen met interesse in betaalbaar wonen met een sociaal karakter in Portugal

Oktober 2018 zijn mogelijke medebewoners voor betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy in Zeewolde met elkaar in contact gekomen (zie bovenstaande foto). Nu zijn er inmiddels meer dan 400 mensen met interesse in het Easy Living Portugal woonproject binnen het groene Hart van de streek Minho. Elke dag ontvang ik nieuwe aanmeldingen.

In Portugal, 5 tot en met 12 juni 2019,  vrijblijvend met elkaar kennismaken

Regelmatig ontvang ik de vraag: hoe kan ik  eventuele medebewoners persoonlijk ontmoeten? Daarom het initiatief om in de periode 5 tot en met 12 juni 2019 elkaar te ontmoeten. Het werkt eenvoudig, je boekt zelf jouw transport en verblijf en komt aan en gaat weg wanneer jij dat wenst. Je kan natuurlijk ook eerder aankomen en later  vertrekken. Ik adviseer dit hotel, op ongeveer 9 kilometer vanaf het woonproject.

Contact Jack Bastiaansen per e/mail: info@easylivingportugal.nl om te laten weten wanneer jij/jullie hier zijn, dan plannen we een datum en tijd voor ons persoonlijk gesprek en zorg ik dat (indien gewenst) je/jullie, als mogelijke medebewoners,  met elkaar in contact komen. Als een andere datum voor bezoek beter past, laat dat dan even weten.

Mocht je naar aanleiding van je/jullie bezoek een huis kopen dan ontvang je euro 500,– reiskostenvergoeding.

Bezoek aan het woonproject, wandelen en uitgenodigd om samen uit eten te gaan

Tijdens je/jullie verblijf zijn de bouwactiviteiten op het Easy Living Portugal in volle gang, Lees hier over de bouwfases van het Easy Living Portugal woonproject. Fijn om dan samen naar het woonproject te gaan en een wandeling in de prachtige natuur direct nabij het woonproject + uitgenodigd door Easy Living Portugal aansluitend samen uit eten.

Vraag de prijslijst voor bouw met A+ kwaliteit (dat zie je zelden in Portugal)

Op verzoek zijn er veel keuzemogelijkheden in de prijslijst. Tot en met 30 juni 2019 ontvang je bij het grote A+ huis van 136 m2 Euro 17.000,- voordeel. Dit voordeel vervalt definitief na 30 juni 2019, lees hier waarom.

Share