Laat je verrassen: alleen tot en met 30 juni 2019 Euro 17.000,– persoonlijk voordeel

Laat je verrassen: alleen tot en met 30 juni 2019 Euro 17.000,– persoonlijk voordeel
Laat je verrassen: alleen tot en met 30 juni 2019 Euro 17.000,– persoonlijk voordeel

Easy Living Portugal maakt betaalbaar wonen (Euro 17.000,– voordeel) met een sociaal karakter en privacy voor de bewoners van het woonproject mogelijk. Easy Living Portugal staat voor betaalbare hoogwaardige A+ bouwkwaliteit. Dat is realiseerbaar omdat Jack Bastiaansen zonder overhead en zonder tussenpersonen werkt. Easy Living Portugal bouwt met A+ kwaliteit (dat zie je hier zelden in Portugal).

Waarom heb je alleen tot en met 30 juni 2019 Euro 17.000,– persoonlijk voordeel?

Het antwoord op deze vraag is net zo eenvoudig als de vraag. De financiering van het Easy Living Portugal woonproject kost na 30 juni 2019 geld qua financierings kosten. Daarbij stijgen de bouwprijzen hier op korte termijn omdat het druk is in de bouw en een tekort aan goede vakmensen ontstaat. Mensen die voor 30 juni 2019 de koopakte bij de Notaris tekenen (of getekende intentie met notaris datum op korte termijn) ontvangen dus Euro 17.000 voordeel. Na 30 juni 2019 vervalt dit voordeel helaas definitief.

Wat is voor het A+ huis met 2 slaapkamers en Veranda tot en met 30 juni 2019 gratis?

Complete keuken ter waarde van Euro 5000,–

Electrische rolluiken ter waarde van Euro 5000,–

Vergroting van veranda terras (ter waarde van Euro 2000,–) van 30 m2 met 21 m2 houten terras (Noors hout). Dat maakt 51 m2 buitencomfort. Tegels doorlopend vanaf de woonkamer naar de Veranda en terras doorlopend kan ook en geeft nog meer ruimte effect.

Euro 5000,– korting op de Veranda!

Bovenstaand voordeel is niet beschikbaar voor het huis zonder Veranda en ook niet beschikbaar voor het huis met 1 of 3 slaapkamers. Het is niet toegestaan om zelf een veranda aan de woning te bouwen, dan gaat het speciale karakter van het woonproject verloren.

Bovenstaande betreft maar liefst Euro 17.000 persoonlijk voordeel!

De kavels van 520 m2 zijn al bij de prijs inbegrepen. De grotere kavels zijn alleen tot en met  30 juni 2019 extra voordelig geprijsd.

Bij het grote A+ huis van 136 m2 met 2 slaapkamers is het houten tuinhuis van Noors hout inclusief.

Vraag vrijblijvend uitgebreide informatie aan

Bovenstaande voordelen vervallen 30 juni 2019 definitief. Laat je verrassen door de aangename sleutelklaar prijs van het bovenstaande A+ huis van 136 m2 met 2 slaapkamers en Veranda inclusief verlengd terras!

Easy Living Portugal bouwt met A+ kwaliteit (dat zie je hier zelden in Portugal). Easy Living Portugal staat voor Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy voor de bewoners. Plan hier jouw bezoek

Portugese huizenprijzen blijven onverminderd stijgen.

Contact Jack Bastiaansen per e/mail voor de prijslijst en de tekeningen in detail: info@easylivingportugal.nl

Share