Tijdelijk Euro 17.000,– wooncomfort met voordeel: Dit is allemaal inclusief!

Laat je verrassen: Tijdelijk Euro 17.000,– persoonlijk voordeel

Easy Living Portugal maakt betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy voor de kopers van het woonproject mogelijk. het voordeel van Euro 17.000,– is van toepassing voor aanvang  van de bouw van jouw huis. Dit aanbod is tijdelijk, lees verder waarom.

Is de overdrachtsbelasting 6%? Als je het huis koopt voor aanvang van de bouw is de belasting veel lager. Reken in dat geval op ongeveer euro 2860,– (Hiermee bespaar je Euro 7.340,–). Bij een bestaand (afgebouwd) huis betaal je 6% overdrachtsbelasting.

Easy Living Portugal staat voor betaalbare hoogwaardige A+ bouwkwaliteit. Dat is realiseerbaar omdat Jack Bastiaansen zonder overhead en zonder tussenpersonen werkt. Easy Living Portugal bouwt met A+ kwaliteit (dat zie je hier zelden in Portugal).

Waarom heb je Tijdelijk Euro 17.000,– persoonlijk voordeel?

Het antwoord op deze vraag is net zo eenvoudig als de vraag. De financiering van het Easy Living Portugal woonproject kost na de tijdelijke periode geld qua financierings kosten. Daarbij stijgen de bouwprijzen hier op korte termijn omdat het druk is in de bouw en een tekort aan goede vakmensen ontstaat.

Jack, ontvang ik die Euro 17.000,–  en die Euro 7.340,– voordeel ook als je al aan het bouwen bent?

De eerste kavels die ik ga bouwen zijn kavel 8, 9 en 10. Als je gaandeweg de bouw beslist dan ben je te laat en mis je Euro 17.000,– en betaal je ook Euro 7.340 meer overdrachtsbelasting. Totaal betaal je dan Euro 24.340,– meer.

Wat is allemaal inclusief?

Solide stenen bouw met 106 m2 binnen oppervlakte (A+ isolatie) en 30 m2 buiten oppervlakte (overdekte stenen veranda met A+ isolatie). Dat maakt van binnen en buiten samen 136 m2 woonbeleving. Daarnaast 21 m2 extra terras, dat maakt totaal 51 m2 buitenterras.

Een grote woonkamer en een grote keuken.

2 ruime slaapkamers met voor elke slaapkamer een grote aansluitende badkamer.

Naast de 2 volledige badkamers ook een gasten toilet.

Een praktische bijkeuken.

Sfeervolle houten Noorse buiten vloer bij de voordeur met Noorse houten gevel accenten (vraag gerust naar de detail tekening).

Overdekte Veranda van 30 m2 met Noors hout aan de binnenzijde: vloer, muren en plafond inclusief energiebesparende verlichting.

Wil je liever tegels op de vloer van de Veranda en bij de voordeur i.p.v. hout, dan kan dat zonder meerprijs. Het kan een idee zijn om de tegels van de woonkamer door te laten lopen in de Veranda en het extra terras. Dat maakt jouw huis extra ruimtelijk met 51 m2 buitenoppervlakte Veranda + extra terras.

A+ isolatie van de vloer, muren en dak (isolatie bij dak en muren aan de buitenzijde, dat is de meest effectieve energiezuinige wijze van isoleren!).

Onderhoudsvrije aluminium ramen met A+ dubbel glas.

Bijzonder laag energieverbruik! Energiezuinige A + Pelletkachel in de woonkamer. In de 2 slaapkamers, 2 badkamers A + paneelverwarming.

Energiezuinige A + Warmwatervoorziening met hoge isolatiegraad.

Geen aansluiting op een gasvoorziening met als maar duurder wordend gas en ook geen vastrecht, dat bespaart je elke maand geld!

Wand en vloertegels in de 2 badkamers en het gasten toilet + het sanitair.

Vloertegels in het gehele huis.

Bestrating van jouw eigen toegangspad en parkeerplaats met authentieke Portugese keitjes.

Schilderwerk binnen en buiten.

70 aangelegde electriciteitspunten.

Alle kavels betreft eigen koopgrond van minimaal 520 m2!

Alle prijzen zijn inclusief 23 % b.t.w.

Elk huis heeft naast de gemeentelijke aansluiting voor huishoudelijk water een wateraansluiting van de gemeenschappelijke grondpomp op het terrein voor jouw tuinberegening (ongeveer 80 meter diep). Het gemeentelijke water voor huishoudelijk gebruik is goedkoop en inclusief afvalheffing voor huishoudelijk afval. Het afval deponeer je zelf in de afvalcontainers aan de openbare weg en ze doen hier ook aan afvalscheiding voor huishoudelijke afval.

Zonnenpanelen voor electriciteit is mogelijk maar je kan de electriciteit voor jouw huisvoorziening in Portugal niet terug geven aan het net. Je hebt dan accu opslag nodig. Tesla is producent van een hoogwaardig accu systeem en dat kost geld. Voor rendement zou ik geen zonnenpanelen op het dak plaatsen, wel als je persoonlijk milieu als belangrijk ziet!

Over het bijzondere gemeenschappelijke terrein

Elk kavel heeft een verschillende hoogte voor ieder zijn/haar privacy. Daarvoor bouwen wij meer dan 1500 m2 karakteristieke Portugese granieten muren! Dit is niet een erfafscheiding tussen de kavels maar muren voor de hoogteverschillen tussen en om de kavels dat het geheel bijzonder dynamisch maakt (vraag gerust naar de detail tekening).

Gemeenschappelijke aangelegde weg van meer dan 2600 m2 (autentieke Portugese keitjes) met energiezuinige lantaarnpalen langs de weg.

Gemeenschappelijk aangelegd zoutwater zwembad, maar liefst 90 m2 ( 5 meter x 18 meter, dan kan je heerlijk baantjes zwemmen!) met verlichting en electrisch roldek. Zoutwater zwemt veel fijner dan chloorwater weet ik vanuit persoonlijke ervaring en slaat niet om in groen zoals bij chloorwater. Ook is een zoutwater zwembad beter voor het milieu. Aansluitend aan het zwembad realiseren wij een houten vlonder van 18 meter x 3 meter en bij het zwembad niet 1 maar 2 douches.

Prachtig aangelegd gemeenschappelijk groen ook bij het zwembad.

Jouw kosten voor onderhoud van het gemeenschappelijke groen, het zwembad, de algemene straat en de Portugese muren voor de niveaverschillen bedragen slechts Euro 50 per maand.

Waarom stijgt de waarde van mijn nieuwbouwwoning?

Over de adembenemende omgeving

Het uitzicht vanaf het woonproject is adembenemend en vanuit het Easy Living Portugal wandel je aan de ene kant van het woonproject zo in de eindeloze natuur en aan de andere kant van het woonproject ligt een uitgestrekt fietspad van maar liefst 40 kilometer lengte. Fietspaden zijn zeldzaam in Portugal. Dit fietspad was vroeger een oude spoorlijn en is met Europese subsidie omgetoverd tot een hoogwaardig fietspad.

Het woonproject ligt in Canedo de Basto. Dat is een gemeenschap met Charme. Niet alleen door de kracht van het landschap, maar vooral ook door de sympathie van de mensen. Het is een van de tweeëntwintig parochies van het graafschap Celorico de Basto, district van Braga. Het heeft een geschatte oppervlakte van 10 km2 en een inwonende bevolking die nauwelijks de duizend inwoners overtreft. In Canedo de Basto zijn 2 restaurants voor een uitgebreid dagmenu tussen de middag (euro 6,– inclusief drinken en koffie of thee na).

Op 6 kilometer afstand ligt Arco de Baulhe voor jouw dagelijkse boodschappen en daar zijn veel voorzieningen. Arco de Baulhe is bereikbaar met de auto maar ook via het fietspad. Het begin van het fietspad ligt in Arco de Baulhe. Daar zie je ook het authentieke gerenoveerde station dat nu niet meer als station in gebruik is.

De natuur in deze streek is adembenemend, het weer bijzonder aangenaam + een uitermate vriendelijke en behulpzame lokale bevolking!

Wat is alleen voor de kopers van het A+ huis met 2 slaapkamers tijdelijk  gratis?

Complete keuken ter waarde van Euro 5000,–

Electrische rolluiken ter waarde van Euro 5000,–

Vergroting van het houten veranda terras van 30 m2 met 21 m2 houten terras (Noors hout ter waarde van Euro 2000,–). Dat maakt 51 m2 buitencomfort!

Euro 5000,– korting op de Veranda!

Bovenstaand voordeel is niet beschikbaar voor het huis zonder Veranda en ook niet beschikbaar voor het huis met 1 of 3 slaapkamers. Het is niet toegestaan om zelf een veranda aan de woning te bouwen, dan gaat het speciale karakter van het woonproject verloren.

Vraag de prijslijst aan

Vraag hier de prijslijst aan. Laat je verrassen door de aangename sleutelklaar prijs van het A+ huis van 136 m2 met 2 slaapkamers en Veranda.

Ontmoet elkaar & Easy Living Portugal persoonlijk, zondag 22 september 2019, 1300 uur. Van harte welkom in de sfeervolle panorama room met bijzonder uitzicht over Utrecht!

Meer informatie

Ontmoet Elkaar & Easy Living Portugal persoonlijk, maandag 7 oktober 2019, 19.30 uur. Van harte welkom in de sfeervolle panorama room met bijzonder uitzicht over Utrecht!

Meer informatie

Ontmoet elkaar & Easy Living Portugal persoonlijk op zondag 22 september of maandag 7 oktober. Klik hier voor meer informatie .