Over de sprookjesachtige indeling van het Easy Living Portugal terrein!

Een gemeenschap met Charme

Het Easy Living Portugal woonproject ligt in Canedo de Basto, een gemeenschap met Charme. Niet alleen door de kracht van het landschap, maar vooral ook door de sympathie van de mensen. Het is een van de twee├źntwintig parochies van het graafschap Celorico de Basto, district van Braga. Het heeft een geschatte oppervlakte van 10 km2 en een inwonende bevolking die nauwelijks de duizend inwoners overtreft. Vanuit huis wandel je zo in de eindeloze natuur en aan de andere kant van het woonproject ligt een prachtig uitgestrekt fietspad.

Over de sprookjesachtige indeling van het terrein

Op bovenstaande grondtekening zie je in cijfers dat er verschillende hoogtes zijn zodat iedereen zijn/haar privacy behoudt. Om de hoogtes te accentueren bouwen wij meer dan 1500 m2 Portugese granieten muren. Daarnaast leggen wij meer dan 2600 m2 straatwerk met Portugese keitjes aan. Het gemeenschappelijke terrein gaan wij voorzien van een prachtige natuurlijke tuin. Het zoutwater zwembad van 5 meter x 18 meter is meer dan groot te noemen zodat je heerlijk baantjes kunt zwemmen. Direct aan het zwembad ligt een houten vlonder van 18 meter x 3 meter. Het geheel zorgt voor een sprookjesachtige uitstraling.

Ontmoet elkaar & Easy Living Portugal persoonlijk, zondag 22 september 2019, 1300 uur. Van harte welkom in de sfeervolle panorama room met bijzonder uitzicht over Utrecht!

Meer informatie

Ontmoet Elkaar & Easy Living Portugal persoonlijk, maandag 7 oktober 2019, 19.30 uur. Van harte welkom in de sfeervolle panorama room met bijzonder uitzicht over Utrecht!

Meer informatie

Ontmoet elkaar & Easy Living Portugal persoonlijk op zondag 22 september of maandag 7 oktober. Klik hier voor meer informatie .