Hoe ben ik zeker op tijd voor een kavel en een huis naar eigen keuze?

Hoe ben ik zeker op tijd voor een kavel en een huis naar eigen keuze?
Het antwoord is net zo simpel als de vraag

Wie het eerste beslist heeft de eerste keuze voor een kavel. Tot en met 30 juni 2019 zijn de grotere kavels extra scherp geprijsd. Nu we maart 2019 starten met de infrastructuur en de bouw van 10 grote huizen binnen 2 jaar groeit de groep van mensen die meer dan gemiddelde interesse hebben in betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy voor de bewoners. We bouwen 11 grote huizen van 136 m2 met 2 slaapkamers en A+ isolatie. Wil je een andere omvang, laat dat dan tijdig weten. Er is een gedetailleerd grondplan en op het terrein krijg je een goede indruk van de ligging. Ik kijk er naar uit je/jullie persoonlijk in Portugal te ontmoeten.

Op bovenstaande foto (voor de gemeente i.v.m. hoogtes) zijn de houten terrassen en raamindelingen niet zichtbaar, maar die zijn er natuurlijk wel. In het echt ziet het er toekomstig veel meer bijzonder uit met granieten muren en hoogteverschillen en bij het huis met 2 slaapkamers en A+ isolatie een verlengd houten terras met 21 m2. Samen met de veranda van 30 m2 maakt dat maar liefst 51 m2 terras! Kijk hier verder om jouw bezoek aan het easy Living Portugal te plannen.

Over de kwaliteit van bouwen

Ik woon nu bijna 4 jaar in Portugal en heb geleerd dat de kwaliteit van bouwen in Portugal in het algemeen slecht is. Isolatie waardes kloppen vaak niet, dubbel glas is vaak geen echt dubbel glas en er zijn heel vaak vochtproblemen. Het was een hele zoektocht, maar het is gelukt om een betrouwbaar architecten team & bouwpartij te contracteren. Lees hier verder over de kwaliteit van bouwen in Portugal.

Over de betaalbare prijzen

Omdat Jack Bastiaansen zonder overhead en zonder tussenpersonen werkt zijn de prijzen voor kwaliteit extra aantrekkelijk. Elke bewoner ontvangt eigen koopgrond van meer dan 520 m2.

Op verzoek zijn er veel keuzemogelijkheden in de prijslijst van Easy Living Portugal. Tot en met 30 juni 2019 ontvang je bij het grote A+ huis van 136 m2 Euro 17.000,- voordeel. Dit voordeel vervalt definitief na 30 juni 2019, lees hier waarom.

Share