Bouwfases Easy Living Portugal

Bouwfases Easy Living Portugal
Het eerste bouwjaar

4 maart 2019 start Easy Living Portugal met de bouw van 11 betaalbare koopwoningen binnen een prachtige natuurlijke omgeving. Als eerste zetten we 5 kavels uit en bouwen we de muren. Aansluitend leggen we de bijpassende infrastructuur aan. Dan is het tijd om het eerste huis te bouwen dat in september 2019 opgeleverd is. Maart 2020 zijn er 5 huizen gerealiseerd. Bovenstaande foto is voor de gemeente zonder details i.v.m. de hoogtes. In het echt ziet het er toekomstig nog meer bijzonder uit met granieten muren en hoogteverschillen.

Het tweede bouwjaar

In het tweede bouwjaar worden de overige 6 kavels uitgezet, de bijpassende muren gebouwd en de overige infra inclusief zwembad aangelegd. Maart 2021 zijn dan dan de laatste 6 huizen gerealiseerd.

Keuzemogelijkheden in de prijslijst

Op verzoek zijn er veel keuzemogelijkheden in de prijslijst van Easy Living Portugal: Vraag hier de prijslijst aan. Tot en met 30 juni 2019 gratis electrische rolluiken en gratis keuken voor het grote huis met veranda van 136 m2 met 2 ruime slaapkamers (elke slaapkamer met eigen grote badkamer). De Easy Living Portugal huizen zijn voorzien van A + isolatie.

Easy Living Portugal staat voor Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy voor de bewoners.

Share