Bouwfases Easy Living Portugal

Bouwfases Easy Living Portugal
Bouwfases Easy Living Portugal: Het eerste bouwjaar

Eerste bouwfase: Maart 2019 start Easy Living Portugal met de bouw van 10 kwalitatief hoogwaardige en betaalbare A+ koopwoningen binnen een prachtige natuurlijke omgeving. Als eerste zetten we 5 kavels uit en bouwen we de muren. Aansluitend leggen we de bijpassende infrastructuur aan. In het eerste bouwjaar zijn er 5 huizen gerealiseerd. Bovenstaande foto is voor de gemeente zonder details en zonder ramen i.v.m. de hoogtes. In het echt ziet het er toekomstig veel meer bijzonder uit met granieten muren en hoogteverschillen en bij het huis met 2 slaapkamers en A+ isolatie een verlengd houten terras met 21 m2. Samen met de veranda van 30 m2 maakt dat maar liefst 51 m2 terras,

Het tweede bouwjaar

In het tweede bouwjaar worden de overige 5 kavels uitgezet, de bijpassende muren gebouwd en de overige infra inclusief zwembad aangelegd. In het tweede bouwjaar zijn dan dan de laatste 5 huizen gerealiseerd.

Aangename sleutelklaar prijs van het grote A+ huis met 136 m2

Op verzoek zijn er veel keuzemogelijkheden in de prijslijst van Easy Living Portugal. Tot en met 30 juni 2019 ontvang je bij het grote A+ huis van 136 m2 Euro 17.000,- voordeel. Dit voordeel vervalt definitief na 30 juni 2019, lees hier waarom.

Easy Living Portugal staat voor Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy voor de bewoners. Easy Living Portugal bouwt met A+ kwaliteit (dat zie je hier zelden in Portugal). Over de kwaliteit van bouwen in Portugal!

Portugese huizenprijzen blijven onverminderd stijgen.

Share