2019: Bouwstart van de eerste 5 huizen

2019: Bouwstart van de eerste 5 huizen
2019: Bouwstart van de eerste 5 huizen: Bouwcontract ondertekend

Dinsdag 29 januari 2019 heb ik het bouwcontract ondertekend om 11 huizen in 2 jaar te bouwen. De bouwstart gaat maart 2019 plaats vinden. We beginnen met de infrastructuur van het terrein en aansluitend bouwen we het eerste huis dat in de zomer van 2019 wordt opgeleverd. De overige 4 huizen zijn maart 2020 gerealiseerd waarna in het volgend bouwjaar de overige 6 huizen worden gebouwd. Doordat het terrein in verschillende niveaus is ingedeeld met gebruik van granieten muren is elke bewoner verzekerd van haar of zijn privacy.

Zoutwater zwembad

Het gemeenschappelijke zoutwater zwembad is maar liefst 120 meter groot in de maat 5 meter x 24 meter met een granieten rand van 100 cm rondom. Aansluitend aan het zwembad wordt een houten zonnedek van 24 meter x 3 meter gerealiseerd.

Bezoek Easy Living Portugal

Diverse mensen hebben gepland om te komen kijken. Wil jij het Easy Living Portugal ook bezoeken kijk dan hier.

Extra voordeel

Tijdelijk ontvang je bij het grote A+ huis van 136 m2 Euro 17.000,- voordeel. Dit voordeel is tijdelijk, lees hier waarom.

Share