Kleinschalig Strand aan rivier de Tâmega vlakbij het woonproject Easy Living Portugal

Kleinschalig Strand aan rivier de Tâmega vlakbij het woonproject Easy Living Portugal
Genieten vanaf het Rivierstrand

Op diverse plaatsen in het Noorden van Portugal tref je kleinschalige rivierstranden aan, zogenaamde Praia Fluvials, waar je heerlijk in de natuur kunt zwemmen. Het woonproject Easy Living Portugal is gevestigd in Canedo de Basto. Vlakbij het woonproject ligt aan rivier de Tâmega ook een sfeervolle Praia Fluvial.

Een gemeenschap met Charme

Canedo de Basto is een gemeenschap met Charme. Niet alleen door de kracht van het landschap, maar vooral ook door de sympathie van de mensen. Het is een van de tweeëntwintig parochies van het graafschap Celorico de Basto, district van Braga. Het heeft een geschatte oppervlakte van 10 km2 en een inwonende bevolking die nauwelijks de duizend inwoners overtreft.

Veel Relaxmogelijkheden

Het rivierstrand van Canedo de Basto is een plaats van ontspanning waar je kunt zwemmen maar ook genieten van gevarieerde sporten zoals voetbal, volleybal en kanoën. In de rivier vind je diverse soorten rotsen waar nog steeds fossielen te vinden zijn.

Als je liever binnen het woonproject zwemt, dat kan natuurlijk ook. Wij realiseren een zoutwater zwembad van maar liefst 120 m2 oppervlakte (5 meter x 24 meter, dan kan je heerlijk baantjes zwemmen!). Direct naast het woonproject ligt aan de ene kant een prachtig fietspad van maar liefst 40 kilometer (dat is zeldzaam in Portugal) en aan de andere kant een uitgestrekt wandelgebied midden in de natuur.

Share