2019 worden de eerste 5 Easy Living Portugal Huizen met 2 slaapkamers en Veranda gebouwd

2019 worden de eerste 5 Easy Living Portugal Huizen met 2 slaapkamers en Veranda gebouwd
Authentieke uitstraling met Portugese granieten muren

2019 legt Easy Living Portugal de infrastructuur aan waarna de eerste 5 huizen met twee slaapkamers in 2019 worden opgeleverd. Wil je invloed hebben op de bouw, keuze van tegels, sanitair, keuken e.d. koop jouw huis dan op tijd. Alle kavels zijn minimaal 520 m2 groot.

Op het terrein worden diverse Portugese granieten muren gerealiseerd om de niveauverschillen een authentieke dimensie te geven. Je bent van harte welkom om te komen kijken, Plan hier jouw bezoek.

Betaalbaar en sociaal wonen met privacy

Binnen het Easy Living woonproject in Portugal wonen mensen van alle leeftijden met privacy in een betaalbare koopwoning. Het betreft een kleinschalig woonproject met een sociaal karakter waar 11 huizen (permanent of semi-permanent verblijf) gerealiseerd worden. Naar keuze Portugese isolatie of muren, dak, vloer en ramen A+ isolatie.

De veranda van maar liefst 200 cm diepte over de gehele breedte van het huis maakt binnen en buiten leven 1. Omdat Easy Living Portugal zonder overhead en met directe bouwpartners zonder tussenpersonen werkt is jouw kwaliteit voor een juiste prijs gewaarborgd.

Veel keuzemogelijkheden

Op verzoek zijn er veel keuzemogelijkheden in de prijslijst van Easy Living Portugal: Vraag hier jouw prijslijst aan. Voor het grote huis van 136 m2 (A + isolatie) met 2 slaapkamers: tot en met 30 juni 2019 gratis electrische rolluiken en gratis keuken  + Euro 5000,– korting op de Veranda + vergroting van het veranda houten terras van 30 m2 met 21 m2 houten terras. Dat maakt 51 m2 buitencomfort! Totaal voordeel van maar liefst Euro 17.000,–

Share