2019 worden de eerste 5 Easy Living Portugal Huizen met 2 slaapkamers en Veranda gebouwd

Authentieke uitstraling met Portugese granieten muren

2019 legt Easy Living Portugal de infrastructuur aan waarna de eerste 5 huizen met twee slaapkamers in 2019 worden opgeleverd. Wil je invloed hebben op de bouw, keuze van tegels, sanitair, keuken e.d. koop jouw huis dan op tijd. Alle kavels zijn minimaal 520 m2 groot.

Op het terrein worden diverse Portugese granieten muren gerealiseerd om de niveauverschillen een authentieke dimensie te geven. Je bent van harte welkom om te komen kijken.

Betaalbaar en sociaal wonen met privacy

Binnen het Easy Living woonproject in Portugal wonen mensen van alle leeftijden met privacy in een betaalbare koopwoning. Het betreft een kleinschalig woonproject met een sociaal karakter waar 10 huizen (permanent of semi-permanent verblijf) gerealiseerd worden. Naar keuze Portugese isolatie of muren, dak, vloer en ramen A+ isolatie.

De veranda van maar liefst 200 cm diepte over de gehele breedte van het huis maakt binnen en buiten leven 1. Omdat Easy Living Portugal zonder overhead en met directe bouwpartners zonder tussenpersonen werkt is jouw kwaliteit voor een juiste prijs gewaarborgd.

Vraag hier jouw prijslijst aan

Vraag hier jouw prijslijst aan. Voor het grote huis van 136 m2 (A + isolatie) met 2 slaapkamers tijdelijk gratis electrische rolluiken en gratis keuken  + Euro 5000,– korting op de Veranda + vergroting van het veranda houten terras van 30 m2 met 21 m2 houten terras. Dat maakt 51 m2 buitencomfort! Totaal voordeel van maar liefst Euro 17.000,–

Ontmoet elkaar & Easy Living Portugal persoonlijk, zondag 22 september 2019, 1300 uur. Van harte welkom in de sfeervolle panorama room met bijzonder uitzicht over Utrecht!

Meer informatie

Ontmoet Elkaar & Easy Living Portugal persoonlijk, maandag 7 oktober 2019, 19.30 uur. Van harte welkom in de sfeervolle panorama room met bijzonder uitzicht over Utrecht!

Meer informatie

Ontmoet elkaar & Easy Living Portugal persoonlijk op zondag 22 september of maandag 7 oktober. Klik hier voor meer informatie .