26 november 2018: Continuïteit Easy Living Portugal Gewaarborgd

26 november 2018: Continuïteit Easy Living Portugal Gewaarborgd
Over de Continuïteit van Easy Living Portugal

Regelmatig ontvang ik de vraag, Hoe het met Easy Living Portugal verder gaat als er met mij persoonlijk toekomstig wat zou gebeuren. Het is van groot belang dat de Continuïteit van Easy Living Portugal te allen tijde Gewaarborgd is.

Jeroen van Dortmont is een bijzondere persoonlijke vriend die vanaf het begin betrokken is bij het woonproject Easy Living Portugal en al vaak hier is geweest, dat elke keer weer bijzonder is. Ik hoop nog vele jaren te leven. Jeroen van Dortmont is enig erfgenaam van het woonproject Easy Living Portugal, lees hier verder:

Mocht ik bij leven niet meer kunnen functioneren of kom ik te overlijden, dan is Jeroen van Dortmont de geschikte persoon om het Easy Living Portugal stokje over te nemen. Ooit heb ik Jeroen aangenomen als stagiair en daarna als medewerker. Nu is Jeroen een succesvolle ondernemer en bezit diverse goed draaiende ondernemingen.

De reden dat Jeroen van Dortmont de juiste persoon is ligt in het feit dat Jeroen gewend is aan internationaal zakendoen, op de juiste wijze met klanten communiceert en het Hart op de goede plaats heeft. Jeroen heeft kennis gemaakt met mijn zakelijk netwerk hier in Portugal en ook daar is een klik.

Alles goed geregeld voor de bewoners van het Easy Living Portugal

Natuurlijk hoop ik nog vele jaren in goede gezondheid te leven maar ik vind het van belang om alles binnen het Easy Living Portugal, voor de zekerheid van de bewoners, goed te regelen. Op maandag 26 november 2018 is bij de Notaris in Portugal samen met Jeroen van Dortmont vastgelegd dat hij enig erfgenaam en opvolger gaat zijn van het woonproject Easy Living Portugal. Jeroen van Dortmont zet het woonproject na mijn overlijden met passie en kennis van zaken dan voort. Betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy is het wonen van de toekomst dat nu mogelijk is.

Je ziet Jeroen van Dortmont in het midden op de bovenstaande foto samen met zijn team. Kijk hier en zie hier 1 van Jeroen zijn bedrijven.

Hij is ook eigenaar van dit bedrijf. In het tweede kwartaal van 2019 ontstaat een nieuwe website van Pixia, dat gaat opvallend zijn!

Share