Continuïteit Easy Living Portugal Gewaarborgd

Over de Continuïteit van Easy Living Portugal

Regelmatig ontvang ik de vraag, Hoe het met Easy Living Portugal verder gaat als er met mij persoonlijk toekomstig wat zou gebeuren. Het is van groot belang dat de Continuïteit van Easy Living Portugal te allen tijde Gewaarborgd is.

Jeroen van Dortmont is een bijzondere persoonlijke vriend die vanaf het begin betrokken is bij het woonproject Easy Living Portugal en al vaak hier is geweest, dat elke keer weer bijzonder is. Ik hoop nog vele jaren te leven. Jeroen van Dortmont is enig erfgenaam van het woonproject Easy Living Portugal, lees hier verder:

Mocht ik bij leven niet meer kunnen functioneren of kom ik te overlijden, dan is Jeroen van Dortmont de geschikte persoon om het Easy Living Portugal stokje over te nemen. Ooit heb ik Jeroen aangenomen als stagiair en daarna als medewerker. Nu is Jeroen een succesvolle ondernemer en bezit diverse goed draaiende ondernemingen.

De reden dat Jeroen van Dortmont de juiste persoon is ligt in het feit dat Jeroen gewend is aan internationaal zakendoen, op de juiste wijze met klanten communiceert en het Hart op de goede plaats heeft. Jeroen heeft kennis gemaakt met mijn zakelijk netwerk hier in Portugal en ook daar is een klik.

Alles goed geregeld voor de bewoners van het Easy Living Portugal

Natuurlijk hoop ik nog vele jaren in goede gezondheid te leven maar ik vind het van belang om alles binnen het Easy Living Portugal, voor de zekerheid van de bewoners, goed te regelen. Op maandag 26 november 2018 is bij de Notaris in Portugal samen met Jeroen van Dortmont vastgelegd dat hij enig erfgenaam en opvolger gaat zijn van het woonproject Easy Living Portugal. Jeroen van Dortmont zet het woonproject na mijn overlijden met passie en kennis van zaken dan voort. Betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy is het wonen van de toekomst dat nu mogelijk is. Easy Living Portugal bouwt met A+ isolatie dat is zeldzaam in Portugal.

Binnenkort lanceert Jeroen van Dortmont 3.0 websites, 2 van zijn bedrijven: Pixia en Duravision

Ontmoet elkaar & Easy Living Portugal persoonlijk, zondag 22 september 2019, 1300 uur. Van harte welkom in de sfeervolle panorama room met bijzonder uitzicht over Utrecht!

Meer informatie

Ontmoet Elkaar & Easy Living Portugal persoonlijk, maandag 7 oktober 2019, 19.30 uur. Van harte welkom in de sfeervolle panorama room met bijzonder uitzicht over Utrecht!

Meer informatie

Ontmoet elkaar & Easy Living Portugal persoonlijk op zondag 22 september of maandag 7 oktober. Klik hier voor meer informatie .