Kijk daar gaat het om: Solide Bouw & Bouwbegeleiding

Kijk daar gaat het om: Solide Bouw & Bouwbegeleiding
Betrouwbaarheid en Zekerheid

Betrouwbaarheid en Zekerheid voor de toekomstige kopers van een huis op het Easy Living Portugal staat voor Jack Bastiaansen hoog in het vaandel. Na een intensieve zoektocht ben ik de samenwerking aangegaan met een professioneel en betrouwbaar architectenteam. Dit team heeft tevens bijzonder goede contacten met de gemeente. Samen met het dynamische architectenteam en de gemeente zetten we nu de laatste puntjes op de i om met de bouw te starten. In de zomer van 2019 staat het eerste moderne huis met 2 slaapkamers en is het tweede en derde huis in aanbouw. Het architectenteam begeleidt, in samenwerking met Easy Living Portugal, de bouw van A tot en met Z voor jouw zekerheid.

Share