Kijk daar gaat het om: Solide Bouw & Bouwbegeleiding

Betrouwbaarheid en Zekerheid

Betrouwbaarheid en Zekerheid voor de toekomstige kopers van een huis op het Easy Living Portugal staat voor Jack Bastiaansen hoog in het vaandel. Na een intensieve zoektocht ben ik de samenwerking aangegaan met een professioneel en betrouwbaar architectenteam. Dit team heeft tevens bijzonder goede contacten met de gemeente. Samen met het dynamische architectenteam en de gemeente zetten we nu de laatste puntjes op de i om met de bouw te starten. In de zomer van 2019 staat het eerste moderne huis met 2 slaapkamers en is het tweede en derde huis in aanbouw. Het architectenteam begeleidt, in samenwerking met Easy Living Portugal, de bouw van A tot en met Z voor jouw zekerheid.

Ontmoet elkaar & Easy Living Portugal persoonlijk, zondag 22 september 2019, 1300 uur. Van harte welkom in de sfeervolle panorama room met bijzonder uitzicht over Utrecht!

Meer informatie

Ontmoet Elkaar & Easy Living Portugal persoonlijk, maandag 7 oktober 2019, 19.30 uur. Van harte welkom in de sfeervolle panorama room met bijzonder uitzicht over Utrecht!

Meer informatie

Ontmoet elkaar & Easy Living Portugal persoonlijk op zondag 22 september of maandag 7 oktober. Klik hier voor meer informatie .