Portugal-Oriëntatiereis

Portugal-Oriëntatiereis

Samen of Individueel

Easy Living Portugal wil Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy voor een brede groep mensen toegankelijk maken. Om een beeld te vormen over het Easy Living woonproject, de sfeer en de omgeving bieden wij u een bijzonder scherp geprijsde 4 daagse Portugal-Oriëntatiereis aan om eens vrijblijvend te komen kijken. Tijdens uw verblijf hier in Portugal ontvangt u alle informatie over Portugal, de cultuur en het woonproject. Wij zijn er om uw vragen te beantwoorden.

Het programma voor euro 500,– (2 personen):

Dag 1: transfer van vliegveld Porto naar de accommodatie, diner, overnachting.

Dag 2: ontbijt, bezoek aan het terrein, lunch, bezoek aan Guimaraes, diner, overnachting.

Dag 3: ontbijt, wandeling (voor de liefhebbers), lunch, bezoek aan Braga (Bom Jesus), diner, overnachting

Dag 4: ontbijt, transfer naar vliegveld Porto.

Omdat er ook mensen zijn die langer in Portugal willen verblijven is de prijs van Euro 500,– (2 personen) exclusief de vliegreis. U kunt dan zelf bepalen wanneer u aankomt en vertrekt. Het enige dat u zelf hoeft te regelen zijn uw vliegtickets. Ryanair en Transavia bieden vaak scherp geprijsde vliegtickets aan. Schrijf op tijd in met de door u gewenste maanden voor de 4 daagse Portugal-Oriëntatiereis.

Na uw vrijblijvende aanmelding (zonder verplichting) overleggen wij met de mogelijke deelnemers over de door hen gewenste maanden voor de groepsreis. Voor de lage prijs is het van belang dat de deelnemers samen tot een datum komen. Wij begeleiden dat proces, ook dat is elkaar helpen als mogelijke toekomstige bewoners en u bespaart dan ook geld voor uw bezoek. Als u een huis koopt ontvangt u Euro 500,– terug en is deze reis voor u gratis! Het minimaal aantal personen voor de groepsreis is 4 personen.

Individueel

Het is ook mogelijk ons individueel te bezoeken. We gaan dan naar het grondstuk en maken samen een relaxte wandeling binnen de omgeving. Daarna kunt u onder het genot van een drankje al uw vragen stellen. Wij nemen alle tijd om aandacht te schenken voor dat wat voor u van belang is, daar hechten wij waarde aan! Indien u ons individueel bezoekt ontvangt u bij aankoop van een huis ook Euro 500,– terug.

Lees hier meer over betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy voor u persoonlijk.

Share