Plan jouw bezoek aan het Easy Living Portugal

Plan jouw bezoek aan het Easy Living Portugal

Van harte welkom

Easy Living Portugal wil Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy voor een brede groep mensen toegankelijk maken. Om een beeld te vormen over het Easy Living woonproject, de sfeer en de omgeving ben je van harte welkom. Tijdens jouw verblijf hier in Portugal ontvang je alle informatie over Portugal, de cultuur en het woonproject.

We gaan  naar het grondstuk en maken samen een relaxte wandeling binnen de omgeving. Daarna kan je onder het genot van een drankje al jouw vragen stellen. Ik neem alle tijd om aandacht te schenken voor dat wat voor jou persoonlijk van belang is, daar hecht ik waarde aan. Na deze dag kan het een idee zijn om een dag of meerdere dagen zelf op stap te gaan en dat we daarna weer afspreken, indien dat jou ook past. Het gaat er mij om dat al jouw vragen beantwoord gaan worden en dat er alle vrijheid is voor jou persoonlijk. Er zijn geen verplichtingen, het is jouw oriëntatiereis.

De ‘geboortestreek’ van Portugal is landelijk, groen, kalm en traditioneel. Je vindt er eindeloze wijngaarden, historische steden en imposante natuurgebieden met prachtige waterelementen en een bijzonder aangenaam klimaat.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten! Contact mij per e/mail: info@easylivingportugal.com

Een berichtje via WhatsApp of bellen kan natuurlijk ook: 00316-16449905

Met inspirerende groet,

Jack Bastiaansen

Share