Plan jouw bezoek aan Portugal Comfort Living

Van Harte welkom

Portugal Comfort Living maakt Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy voor een brede groep mensen toegankelijk. Om een beeld te vormen over het woonproject (A+ bouwkwaliteit, dat zie je zelden in Portugal), de sfeer en de omgeving ben je van harte welkom. Tijdens jouw verblijf hier in Portugal ontvang je alle informatie over Portugal, de cultuur en het woonproject.

We gaan naar het grondstuk en maken, indien gewenst, samen een relaxte wandeling binnen de omgeving. Ook kan je onder het genot van een drankje al jouw vragen stellen. Ik neem tijd om aandacht te schenken voor dat wat voor jou persoonlijk van belang is. Het gaat er mij om dat jouw vragen beantwoord gaan worden en dat er alle vrijheid is voor jou persoonlijk. Er zijn geen verplichtingen, het is jouw oriëntatiereis.

Geboortestreek

De ‘geboortestreek’ van Portugal is landelijk, groen, kalm en traditioneel. Je vindt er eindeloze wijngaarden, historische steden en imposante natuurgebieden met prachtige waterelementen. Het Noorden van Portugal staat bekend om de prachtige natuur en in alle jaargetijden een bijzonder aangenaam klimaat.

2 Verblijfsmogelijkheden nabij het woonproject

Ik kijk er naar uit je/jullie persoonlijk te ontmoeten! Wil je 2 mogelijkheden voor verblijf tijdens je/jullie bezoek in de buurt van het Portugal Comfort Living woonproject weten (waar eerdere bezoekers goede verblijfservaring mee hebben gehad)

De Projecten – Passie Portugal

Met Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen