Portugal-Oriëntatiereis

Portugal-Oriëntatiereis

Van harte welkom

Easy Living Portugal wil Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy voor een brede groep mensen toegankelijk maken. Om een beeld te vormen over het Easy Living woonproject, de sfeer en de omgeving ben je van harte welkom. Tijdens jouw verblijf hier in Portugal ontvang je alle informatie over Portugal, de cultuur en het woonproject.

We gaan  naar het grondstuk en maken samen een relaxte wandeling binnen de omgeving. Daarna kan je onder het genot van een drankje al jouw vragen stellen. Ik neem alle tijd om aandacht te schenken voor dat wat voor jou persoonlijk van belang is, daar hecht ik waarde aan! Na deze dag kan het een idee zijn om een dag of meerdere dagen zelf op stap te gaan en dat we daarna weer afspreken, indien dat jou ook past. Het gaat er mij om dat al jouw vragen beantwoord gaan worden en dat er alle vrijheid is voor jou persoonlijk. Er zijn geen verplichtingen, het is jouw oriëntatiereis!

Ik Kijk er naar uit je persoonlijk te ontmoeten.

Met inspirerende groet,

Jack Bastiaansen

Lees hier meer over betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy.

Share