Het wonen van Nu is betaalbaar en sociaal met privacy voor Jou persoonlijk

Het wonen van Nu is betaalbaar en sociaal met privacy voor Jou persoonlijk

Betaalbaar en sociaal wonen met privacy in Portugal

De veranda van maar liefst 200 cm diepte , ook met A+ isolatie, over de volle breedte van het huis maakt binnen en buiten leven 1.

Binnen het Easy Living woonproject in Portugal wonen mensen van alle leeftijden met privacy in een betaalbare koopwoning. Het betreft een kleinschalig woonproject met een sociaal karakter waar 11 huizen (permanent of semi-permanent verblijf) gerealiseerd worden. Omdat wij zonder overhead en met directe bouwpartners werken is jouw aankoopprijs extra scherp. Je koopt al een huis sleutelklaar met eigen grond en inclusief 23% b.t.w. voor euro 120.000,–

Naar keuze Portugese isolatie of muren, dak, vloer en ramen A+ isolatie voor de prijs van A isolatie! De eerste kopers hebben de eerste keuze voor een groter kavel zonder meerprijs. Dat is een interessant voordeel voor jou persoonlijk. Vraag hier de prijslijst aan. Het eerste huis wordt in de zomer van 2019 opgeleverd.

Wonen in Nederland en België steeds minder sociaal

Met veel plezier heb ik 52 jaar in Nederland gewoond. In de loop van de tijd zag ik in Nederland en België diverse maatschappelijke en sociale ontwikkelingen ontstaan. Een toenemend aantal mensen met diverse nationaliteiten die samen een uitdaging hebben om in verdraagzaamheid met elkaar te leven. Het drukkere verkeer met toenemende files en steeds meer mensen met haast en stress. Sociaal viel mij op dat het contact tussen buurtgenoten minder werd, veel mensen hebben het druk. Ook merkte ik dat er steeds meer onrust is dat regelmatig gepaard gaat met uitingen van geweld.

Het zijn in het noorden van Portugal

Wat mij hier in het noorden van Portugal vooral opvalt is dat mensen er voor elkaar zijn en elkaar helpen zonder daar iets voor terug te verwachten. Dat zit in het noorden van Portugal in de genen van mensen. Ik merk ook, elke dag weer, dat hier geen discriminatie en geen sociale onrust is. Aanslagen en demonstraties zie ik hier ook niet. Voor mij is bovenstaande de basis om hier een woonproject van NU te realiseren. De prachtige natuur en het aangename weer is zeker ook een plus om hier te wonen. Kijk hier en zie in 1 minuut en 10 seconde het bouwterrein en de prachtige omgeving vanuit de lucht!

Sociaal wonen met privacy in Portugal, ook voor zelfstandige alleenstaande

In verschillende Europese landen ontstaat in toenemende mate sociale armoede. Binnen het Easy Living woonproject in Portugal wonen mensen van alle leeftijden in een betaalbare koopwoning. Steeds meer mensen ervaren dat het prettig is om naast veel privacy sociaal te leven zonder verplichtingen. Er is geen enkele verplichting, wonen met een sociaal karakter is een organisch proces met vooral privacy voor de bewoners.

Naast belangstelling van samenwonende mensen is er ook belangstelling van zelfstandige alleenstaande die naast veel privacy een vorm van samen zoeken, zonder verplichtingen.

Jouw buurman/buurvrouw in Portugal

Je kunt gewoon een beroep op elkaar doen als je het nodig hebt. Eigenlijk is het te vergelijken met het oude dorpsgevoel waar het vanzelfsprekend was dat je iets voor elkaar overhad en je buurman of buurvrouw hielp zonder dat je elke dag bij elkaar op de koffie moet. Maar het is wel zo handig als jouw buurman/buurvrouw op jouw huis let als je afwezig bent. Niet iedereen wenst, in eerste instantie, permanent binnen het Easy Living Portugal te wonen. Dat is vanzelfsprekend geen probleem en geeft eventueel kansen voor gelijkgestemden om binnen het Easy Living Portugal tijdelijk te wonen. Je kent vast wel passende bewoners die tijdelijk binnen het betaalbare woonproject met een sociaal karakter en privacy willen wonen als je even afwezig bent.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Naar keuze Portugese isolatie of muren, dak, vloer en ramen A+ isolatie voor de prijs van A isolatie! De eerste kopers hebben de eerste keuze voor een groter kavel zonder meerprijs. Dat is een interessant voordeel voor jou persoonlijk. Vraag hier de prijslijst aan. Het eerste huis wordt in de zomer van 2019 opgeleverd.

Share