Wie is Jack Bastiaansen en wat is zijn drijfveer

Wie is Jack Bastiaansen en wat is zijn drijfveer

Wie is Jack Bastiaansen en wat is zijn drijfveer

Jack Bastiaansen is een gedreven man die leeft met passie vanuit zijn hart! Voor een Duitse productiemaatschappij was Jack jarenlang werkzaam als Directeur Benelux. Na deze tijd heeft Jack zaken gedaan in het Noorden van Portugal en werd verliefd op de streek en de mentaliteit van de lokale bevolking met het hart op de goede plaats, precies in deze omgeving. Gaandeweg ontstond het idee om een woonproject te ontwikkelen met een sociaal karakter, privacy voor de bewoners en 11 betaalbare koopwoningen. Jack is de initiatiefnemer en financier van Easy Living Portugal.

Jack Bastiaansen wil betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy ook voor jou mogelijk maken. Hiervoor beschikt Jack na meer dan drie jaar hier in Portugal over een uitgebreid betrouwbaar Portugees netwerk. Kopen zonder zorgen daar staat Jack voor!

In verschillende Europese landen ontstaat in toenemende mate sociale armoede. Binnen het Easy Living woonproject in Portugal wonen mensen van alle leeftijden in een betaalbare koopwoning. Steeds meer mensen ervaren dat het prettig is om naast privacy sociaal te leven zonder verplichtingen. Ik zie initiatieven ontstaan waarbij  mensen kennis, levenservaring, eventueel spullen met elkaar delen en ervaren hoe fijn het is om elkaar te helpen. Er is geen enkele verplichting, wonen met een sociaal karakter is een organisch proces met vooral ook privacy voor de bewoners.

Regelmatig ontvang ik vragen over wat mij persoonlijk drijft om betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy voor de bewoners op het Easy Living Portugal te realiseren. In dit audio intervieuw met Linde ten Broek hoor je mijn antwoorden. Het gesprek is meer dan een jaar geleden opgenomen. Ik weet inmiddels ook de wegen te vinden i.v.m. het zaken doen in Portugal.

Naast belangstelling van samenwonende mensen is er ook belangstelling van zelfstandige alleenstaande die naast veel privacy een vorm van samen zoeken, zonder verplichtingen.

Jouw buurman/buurvrouw in Portugal

Je kunt gewoon een beroep op elkaar doen als je het nodig hebt. Eigenlijk is het te vergelijken met het oude dorpsgevoel waar het vanzelfsprekend was dat je iets voor elkaar overhad en je buurman of buurvrouw hielp zonder dat je elke dag bij elkaar op de koffie moet. Maar het is wel zo handig als jouw buurman/buurvrouw op jouw huis let als je afwezig bent. Niet iedereen wenst, in eerste instantie, permanent binnen het Easy Living Portugal te wonen. Dat is vanzelfsprekend geen probleem en geeft eventueel kansen voor gelijkgestemden om binnen het Easy Living Portugal tijdelijk te wonen. Je kent vast wel passende bewoners die tijdelijk binnen het woonproject met een sociaal karakter en privacy willen wonen als je even afwezig bent.

Kijk hier en laat je inspireren over betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy.

Share