Wat kost een huis op het Easy Living Portugal? Vraag naar uw prijsoverzicht met flexibele mogelijkheden voor uw wooncomfort

Wat kost een huis op het Easy Living Portugal? Vraag naar uw prijsoverzicht met flexibele mogelijkheden voor uw wooncomfort
Betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy

Bent u geïnteresseerd in een bijzonder betaalbare woning in het groenste gedeelte van Portugal om comfortabel en relaxed te leven? Het betreft een opvallend woonproject met een sociaal karakter. De eerste kopers ontvangen een groter kavel zonder meerprijs! Het betreft nieuw gebouwde koopwoningen om permanent of tijdelijk te bewonen. Naar keuze Portugese isolatie of muren, dak, vloer en ramen A+ isolatie. Al onze huizen zijn voorzien van Portugese isolatie of tegen meerprijs zelfs A+ isolatie. De huizen die gebouwd gaan worden kunnen uitgevoerd worden met 1, 2 of meer slaapkamers. Klik hier en vraag naar uw prijsoverzicht met diverse mogelijkheden. Voor het grote huis van 136 m2 (A + isolatie) met 2 slaapkamers: tot en met 30 juni 2019 gratis electrische rolluiken en gratis keuken  + Euro 5000,– korting op de Veranda + vergroting van het veranda houten terras van 30 m2 met 21 m2 houten terras. Dat maakt 51 m2 buitencomfort! Totaal voordeel van maar liefst Euro 17.000,–Op het terrein wordt een gemeenschappelijke weg met sfeervolle lichten vanuit de grond rondom de weg en een gemeenschappelijk zoutwater zwembad gerealiseerd.

Share